Bir sonraki haftaya tekrar gelir her hafta görüyorum o rami ve her haftada aynı fiyatAbi
Patriot Viper Xtreme 5 RGB PVXR532G76C36K 32GB(2x16GB) DDR5 7600MHz CL36 Gaming ramı 25K ya nasıl kaçırdık
O konu altında mesaj olarak paylaşılıyor konu başlığı olarak açılmıyor bu duruma göre benim paylaşmam da sakınca yok. 2. konuya gelecek olursak tabii ki de raporlayabilirsin unutmuşum yanlış bilgilendirme olmasın. Senin konuya baktım da kilitlenmiş ah acep neden oldu yaKardeşim gaming gecesi indirimleri ana konu altında paylaşılıyor. Bu da ana konuda paylaşıldı. Paylaşmadan önce kontrol eder insan
Ayrıyeten 420mm destekliyo diye insanları yanlış yönlendirme. Rapor atmak zorunda kalıcam
PSU tier c seviyesinde bir PSU sizi belki tatmin etmeyebilir ama kasanın görüntüsü kablolama kanalları gibi özellikleri çok iyi bunun dışında kasa dan başka ne bekleyebilirsin zaten.Ben bunun kardeşime psulu siyahlı olanı aldım yarın gelcek bakalım begencekmiyiz.
Kanka oemden topladık ya ilerde değiştiririz psuyuPSU tier c seviyesinde bir PSU sizi belki tatmin etmeyebilir ama kasanın görüntüsü kablolama kanalları gibi özellikleri çok iyi bunun dışında kasa dan başka ne bekleyebilirsin zaten.
Sen benim konuyu nasıl kapattırırsın. Bundan böyle hasmımsın oğlum attığın adıma dikkat et. Banlattırıcam oğlum seniBir sonraki haftaya tekrar gelir her hafta görüyorum o rami ve her haftada aynı fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
O konu altında mesaj olarak paylaşılıyor konu başlığı olarak açılmıyor bu duruma göre benim paylaşmam da sakınca yok. 2. konuya gelecek olursak tabii ki de raporlayabilirsin unutmuşum yanlış bilgilendirme olmasın. Senin konuya baktım da kilitlenmiş ah acep neden oldu ya![]()
şükür bunu düşünen tek ben değilmişim sırf marka diye marka çatısı altında markanın çıkarttığı bütün ürünleri öven bir tayfa varBunun görüntüsü kötü bence ya.
Bu da lian li'nin a3 modeli aynı fiyata bunu tercih ettim. Fanla gelmiyor ama yine de her türlü bunu tercih ederimşükür bunu düşünen tek ben değilmişim sırf marka diye marka çatısı altında markanın çıkarttığı bütün ürünleri öven bir tayfa var
Kasa çok çirkin yaBu da lian li'nin a3 modeli aynı fiyata bunu tercih ettim. Fanla gelmiyor ama yine de her türlü bunu tercih ederim
Alıntıyı görüntüle
Alan olunca artıyor ile alakası yok. Arz/talep eğrisinin kalite ve masrafla dikte edildiği bir sektör bu en başında. Fotoğraf Hyte Y40'nin Hyte'a direkt masrafından. Son vergilerle 113 dolar ediyor, öbür değerler Trump'un getirmeyi düşündürdüğü vergilerle olacağı masrafıydı(video Gamers Nexus tariff videosu). %20 bizim için VAT ile 6400 TL ediyor, şu anda gaminggen'de 5600 TL'ye satılıyor mesela.Fazla. Alan olunca artıyor tabi. Bunlar da kasaların apple'ı olur artık. Premium kasa mı olur ya. Almayın oldurtmayın yeni standart bu premiumlar olurdu
bu bilgilendirme doğru değilmi 3 yukarda 3 kenarda 1 egzoz 2 tanede altta var işte öyle değil miLian li kalitesi bir ürün için kesinlikle kaliteli 9 fan destekli atx bir kasa. İçiniz rahat olsun
Hayırlı olsun hocam bir süredir bekliyordunBir süredir takipteyim, bu fiyata görünce aldım. Kasa konusu garip bi konu insan kararsız kalıyor ne yapacağı konusunda, bu fiyata iyi marka e-atx görünce aldım. Pahalı dediğiniz için sizin önerilerinizi de görmek isterim açıkçası