Alınır, halihazırda araştırdaysanız bu seviye bu fiyatta alternatifi yok.
aldım gitti valla. 2. bi görüş lazımdı sadeceAlınır, halihazırda araştırdaysanız bu seviye bu fiyatta alternatifi yok.![]()
Alınır, halihazırda araştırdaysanız bu seviye bu fiyatta alternatifi yok.
aldım gitti valla. 2. bi görüş lazımdı sadeceAlınır, halihazırda araştırdaysanız bu seviye bu fiyatta alternatifi yok.![]()
CWT'nin üst segment CSE-S platformu kullanılmış bu güzel, aynı ürünü geçen hafta bende almıştım dediğiniz gibi tam yük altında sesli olduğu söyleniyor ancak 9070xt ile kullanıyorum fanı sona dayadığı ana denk gelemedim.ben geçen haftalarda 4600 e almıştım bence yeterli kalitede bir ürün sadece yüksek yüklerde fan sesi olabiliyor diyorlar o kadar benden daha iyi bilenler yazarsa sevinirim bilgim bu kadar
sistem topluyorum 9800x3d li sadece 5070ti ve kasa kaldı daha deneyimleyemedim ben. hayırlı olsun sana daCWT'nin üst segment CSE-S platformu kullanılmış bu güzel, aynı ürünü geçen hafta bende almıştım dediğiniz gibi tam yük altında sesli olduğu söyleniyor ancak 9070xt ile kullanıyorum fanı sona dayadığı ana denk gelemedim.
Sağolun hocam, sizede en yakın zamanda bitirmek nasip olsun.sistem topluyorum 9800x3d li sadece 5070ti ve kasa kaldı daha deneyimleyemedim ben. hayırlı olsun sana da
evet kuponlar gaming gecesine uygulanmıyorGeçenki mouse iptalinden 500 TL çek vermişlerdi. Gaming gecesi ürünlerine uygulayamıyorum. Sizde de böyle mi?
hayırlı olsun çok güzel psuBir daha PSU düşünmem gerekmesin diye Lian Li Rs1000g aldım. Umarım doğru karardır.
Raijintek Cratos 1000w kıyasla beni çeken tek şey 10 yıl garanti oldu