9070 XT Reset Sorunu

Yakın zamanda 9060 16 GB aldım daha önce 3060 vardı 4 yıla yakın kullandım hiç bir sorun yaşamadım taki 9060 kadar ilk 2 3 hafta içinde 4 defa yazılım sorunu yaşadım sorunun yazılımsal olabilir komple format at ve driver kur ben sorunu böyle aştım ileri zamanlarda tekrar sorun yaşarmıyim bilmiyorum zaman gösterecek.
nvidiadan amdye geçerken ddu nvidianın driverlarında bazılarını silmiyor olabilir, nvidiadan nvidiaya geçerken sorun çıkarmıyordur ama amdye geçerken çakışıyordur
çünkü en fazla bu tarz denk geliyor

DDU ile yaparken kalıntılar kalabiliyor diye biliyorum . En temizi format.

olay görüntüleyicisi - windows günlükleri - sistem kısmından bak bakalım o zamana ait hatalar neler.

Bende 9070XT var 5 6 aydır sıfır sıkıntı kullanıyorum

undervolt falan varmı ?

olay görüntüleyicisindeki hataları atar mısın, driver kaynaklı mı belli olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ddu kullansan bile kalıntısı kaldıysa format atıp kurman lazım

olay görüntüleyicisindeki hataları atar mısın, driver kaynaklı mı belli olur

ddu kullansan bile kalıntısı kaldıysa format atıp kurman lazım
Bu kısımdan bahsediyorsunuz değil mi hocam.

Ekler

• 864e12ed-5929-4304-9a61-c6161ada965d.webp
    864e12ed-5929-4304-9a61-c6161ada965d.webp
    744.4 KB · Hit: 18
Format sana külfet getirmiyorsa eğer format atman en temizi olur, ben de DDU ile temizleyip manuel driver kurdum ve o günden beri pc açılırken sorun yaşıyorum bazen monitörü geç açınca görüntü gelmediği oluyor. DDU ile temizleyip sürücüyü kurana kadar problem yoktu. Windows da otomatik kurduğu için bazı sürücüleri çakışma yaşandığı oluyor. En temizi format oluyor ben de yakında formatlayacağım.

Hayır hiçbir işlem yapmadım olduğu gibi sadece ekran kapanınca resetliyor açıkken hiçbir sorun yaşamadım
ekran kapanınca derken mönitörü kapatınca mı

DDU ile yaparken kalıntılar kalabiliyor diye biliyorum . En temizi format.

olay görüntüleyicisi - windows günlükleri - sistem kısmından bak bakalım o zamana ait hatalar neler.

Bende 9070XT var 5 6 aydır sıfır sıkıntı kullanıyorum
Olay günlüğü bu şekilde hocam olmazsa ben de format atarım

Ekler

• 864e12ed-5929-4304-9a61-c6161ada965d.webp
    864e12ed-5929-4304-9a61-c6161ada965d.webp
    744.4 KB · Hit: 7
Büyük bir hata yapmışsınız, maalesef sonuçları olacak. Geçmiş olsun. İade edip tekrar 5070 ti alamazsanız en azından 5070 alın her şey FPS değil kafanız rahat olur. Isınma sorunu marka modelden kaynaklı olur.
saçmasınız dün daha konu açıldı 5080 reset atıyor diye orda yoksunuz

ona da ne diyelim sat amd almı,bu beyinle fazla yaşamazsınız biraz büyüyün.

Evet ekran zaman aşımı süresi açıkken ekran uykuya geçiyor ve bir kaç dakika sonra sinyal yok yazısı gelip resetliyor
farklı bir kablo ve ekran kartında ki girişten dene

Geri