İkinci el temiz kullanmış baktım ben ama oyun testleri bulamadım 32 gb ram yaparım ilerdeİkinci else tavsiye etmem ama asus un ROG unda yamuk olmaz elbette ki alınır hemde 140w, 4050 nin zirvesi ve HX serisi bir işlemci.
Oyun testi için yardımı olacaksa bende aynı ekran kartlı 8gb ramli i5 laptop var forza horizon 4 en yüksekte 95 FPS, uncharted 4 en yüksekte akıcı, GTA Online enhanced ultra+ ray/path tracing açık 45 fps (frame gensiz) oynatıyor. Bunun iyisini düşün ne oynayacaksın mesela?İkinci el temiz kullanmış baktım ben ama oyun testleri bulamadım 32 gb ram yaparım ilerde
Tabikide hayırAsus rog strix buldum i7 13 hx 4050 140w
16 gb ram 512gb m2 inceleme videosu vs bulamadım siz ne düşünüyosunuz 50 bin diyor 40 bine alırım ben
parasını haketmiyor. Aynı paraya 0 5060 lı hyperx omen 15 alabilirsin.Niye peki
örümcek adam rdr2 tarzıOyun testi için yardımı olacaksa bende aynı ekran kartlı 8gb ramli i5 laptop var forza horizon 4 en yüksekte 95 FPS, uncharted 4 en yüksekte akıcı, GTA Online enhanced ultra+ ray/path tracing açık 45 fps (frame gensiz) oynatıyor. Bunun iyisini düşün ne oynayacaksın mesela?
Link atarmısınız baktıklarım 60 bin civarıparasını haketmiyor. Aynı paraya 0 5060 lı hyperx omen 15 alabilirsin.
örümcek adam rdr2 tarzı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Link atarmısınız baktıklarım 60 bin civarı
50 bin yazdıgı icin 50k lık attım. Ayrıca pesin fiyatına 9 taksit var bunda daha mantıklı oluyor40 bin nere 52 bin nere ben limitimi zorlayarak 40 bine çıktım hocam![]()
115w ekran kartı40 bin nere 52 bin nere ben limitimi zorlayarak 40 bine çıktım hocam
55w ekran kartı 5060 gibi kart için az değilmi birde
50 bin yazdıgı icin 50k lık attım. Ayrıca pesin fiyatına 9 taksit var bunda daha mantıklı oluyor
115w ekran kartı
değerlendiriyim ama 50 bin çok gelir teşekkür ederim50 bin yazdıgı icin 50k lık attım. Ayrıca pesin fiyatına 9 taksit var bunda daha mantıklı oluyor
115w ekran kartı
40k ya da daha iyi secenekler bulunabilir zorlayınca. Ayrıca sen diyince baktım ilk mesajda 115 w sonrakilerde 55w yazmıs. Hata yaptı muhtemelen. Bu laptopun 55wlık bir sürümü yok.değerlendiriyim ama 50 bin çok gelir teşekkür ederim