Asus Rog Strix Alınır mı?

Daha çok işlemci odaklı oyunlar oynayacağım ama yinede 5050 kötü gelirmi.Soğutması nasıldır herhangi bir sorunu varmı bu serinin

Benin nal arkadaşım aldı 300fps max alıyor cs2 de diğer arkadaşım rx 9060xt ve r5 7500f le 350 fps alıyor sen düşün gereksiz para

Bütçeniz nedir hocam yardımcı olabilmek isterim

Benin nal arkadaşım aldı 300fps max alıyor cs2 de diğer arkadaşım rx 9060xt ve r5 7500f le 350 fps alıyor sen düşün gereksiz para
Kral senin hiç mi kafan çalışmıyor. Ne yapıyorsunuz sabah akşam ekmek makarna mı yiyorsunuz az sebze meyve et yumurta süt bişeyler tüketin. Bide mal arkadaşım diyor. Biraderim sence laptop alan adam saf performans için mi alıyor. Taşıyabilmek için alıyor hiç mi kafan çalışmıyor. Durduk yere sinirlendim aga bu kadar mağara adamı olamazsınız aga nerde doğdunuz nerde yetiştiniz. Kim eğitti sizi allah aşkına

Kral senin hiç mi kafan çalışmıyor. Ne yapıyorsunuz sabah akşam ekmek makarna mı yiyorsunuz az sebze meyve et yumurta süt bişeyler tüketin. Bide mal arkadaşım diyor. Biraderim sence laptop alan adam saf performans için mi alıyor. Taşıyabilmek için alıyor hiç mi kafan çalışmıyor. Durduk yere sinirlendim aga bu kadar mağara adamı olamazsınız aga nerde doğdunuz nerde yetiştiniz. Kim eğitti sizi allah aşkına
Sakin ol (: Performansta istiyorum tabii ki ama bi masaüstü performansı beklemiyorum laptoptan.

Rog diye alınmaz ekran kartı düşük 5070 bilr bulunabiliyor ekran kartıda destekliyor fps oyunları 5060 115w gibi ürünler bakmanı tavsiye ederim slayer nitro gibi

Nedion knk 70k a 5050 li laptop verende şeydir knk 70kya 5070 li laptop almak yerşne ne boş boş konuşuyon knk sen kenfine bak ya

Geri