Komando41.
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,317
iphone 16e 16 17e hangisi daha avantajlı 3ünden birini almak istiyorum andorid önermeyin lütfen andorid kullanmaktan bıktım
120 hz 60 düşerim ya koymaz gibiYa düz 17 al ya da hiç alma 60hz falan hiç çekilmez bu devirde.
Üçünden en iyisi açık ara 16, ucuz olsun dersen 16e de güzel. 17e nin tek avantajı 256gb olması.iphone 16e 16 17e hangisi daha avantajlı 3ünden birini almak istiyorum andorid önermeyin lütfen andorid kullanmaktan bıktım
Koyar. Düz 17 hariç hiç bir düz modele para vermem. Aktif 17 kullanıyorum.120 hz 60 düşerim ya koymaz gibi
Koymaz. 1 haftaya kalmadan alışılabilecek bir şey. Tercih meselesi. Ben bile her gün kullanmama rağmen telefonum ile tablet arasında akıcılık farkını bayadır hissetmiyorum.Koyar. Düz 17 hariç hiç bir düz modele para vermem.
hocam gerçekten 120 hz bambaşka dünya lafım yok ama gündelik hayatta oyun oynamadığım sürece her zaman 60 hz de kullanıyorum.Ya düz 17 al ya da hiç alma 60hz falan hiç çekilmez bu devirde.
16e sahibiyim yıllarca iphone kullandım bana batmıyor 120 olayı çok takılıyor insanlar eger ilk apple deneyimin olucaksa kesinlikle en güncel işlemcisi olan 17e bak digerlerine bakma derim 2.el de kovalayabilrisin zam lardan önce alıp satanlar illaki vardır düşük fiyata garantili faturalı çözersiniphone 16e 16 17e hangisi daha avantajlı 3ünden birini almak istiyorum andorid önermeyin lütfen andorid kullanmaktan bıktım
Bütçeden dolayı 15 yada 16e gibi mecbur16e sahibiyim yıllarca iphone kullandım bana batmıyor 120 olayı çok takılıyor insanlar eger ilk apple deneyimin olucaksa kesinlikle en güncel işlemcisi olan 17e bak digerlerine bakma derim 2.el de kovalayabilrisin zam lardan önce alıp satanlar illaki vardır düşük fiyata garantili faturalı çözersin
15 sakın alma.Bütçeden dolayı 15 yada 16e gibi mecbur