• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 23:45'ten itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

iPhone Telefon Önerisi Lazım

Komando41.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,317
iphone 16e 16 17e hangisi daha avantajlı 3ünden birini almak istiyorum andorid önermeyin lütfen andorid kullanmaktan bıktım

Bütçe yoksa 16e 128GB, varsa 17e 256GB. 16'yı salla gitsin. Sıfır 16 alacak bütçen varsa da gidip ikinci el 17 256GB al.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koyar. Düz 17 hariç hiç bir düz modele para vermem.
Koymaz. 1 haftaya kalmadan alışılabilecek bir şey. Tercih meselesi. Ben bile her gün kullanmama rağmen telefonum ile tablet arasında akıcılık farkını bayadır hissetmiyorum.

iphone 16e 16 17e hangisi daha avantajlı 3ünden birini almak istiyorum andorid önermeyin lütfen andorid kullanmaktan bıktım
16e sahibiyim yıllarca iphone kullandım bana batmıyor 120 olayı çok takılıyor insanlar eger ilk apple deneyimin olucaksa kesinlikle en güncel işlemcisi olan 17e bak digerlerine bakma derim 2.el de kovalayabilrisin zam lardan önce alıp satanlar illaki vardır düşük fiyata garantili faturalı çözersin

16e sahibiyim yıllarca iphone kullandım bana batmıyor 120 olayı çok takılıyor insanlar eger ilk apple deneyimin olucaksa kesinlikle en güncel işlemcisi olan 17e bak digerlerine bakma derim 2.el de kovalayabilrisin zam lardan önce alıp satanlar illaki vardır düşük fiyata garantili faturalı çözersin
Bütçeden dolayı 15 yada 16e gibi mecbur

Geri