Normal olayı o zatenBilgisayar kapalıyken ekran kartı kırmızı yanıyor ancak bilgisayar açılıyor görüntü geliyor, açıkende kırmızı ışık yanmıyor
(Asus prime rtx 5070)
para yanlış kişilerin elindeBilgisayar kapalıyken ekran kartı kırmızı yanıyor ancak bilgisayar açılıyor görüntü geliyor, açıkende kırmızı ışık yanmıyor
(Asus prime rtx 5070)
Günlük 1350 tl ye hamalık yapıyorum ne parasıpara yanlış kişilerin elinde
şaka bir yana pinlerin kartaa tamm oturduğunu gösteriyo o
Ve eminmisin ciden öylemipara yanlış kişilerin elinde
şaka bir yana pinlerin kartaa tamm oturduğunu gösteriyo o
Nasıl ya, bende korkuyordumNormal olayı o zaten
benimki haric yorum yapanların coğu bos yapıyor 1 arkadas vardı bir de o Dogru soylemis. Kapalı olunca kırmızı yanması normal ışığın amacı o. Açıkken yanmamalı asıl.Günlük 1350 tl ye hamalık yapıyorum ne parası
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ve eminmisin ciden öylemi
Nasıl ya, bende korkuyordum
Tam olarak normal olan nedir? Ayni kartı 1 yıldır kullaniyorum kapaliyken pc yada açıkken yanmiyor ışık? Chatgpt o ledlerin bağlantı kontrol ledi olduğunu söylüyor. Sağdaki led güç besleme ledi olarak tanımlıyor. Ben direkt psudan gelen 12v kablo ile taktim.resimde arkadas dönüştürücü ile takmis tam oturmadığı icin sorun olabilir gibi duruyor. Tekrar söylüyorum aktif olarak 1 yıldır kullaniyorum bende hiçbir durumda ışık yanmiyor.benimki haric yorum yapanların coğu bos yapıyor 1 arkadas vardı bir de o Dogru soylemis. Kapalı olunca kırmızı yanması normal ışığın amacı o. Açıkken yanmamalı asıl.
Kutudan çıkan yeni çeviriciden kaynaklı olabilir mi? arkadaşın kart kapaliyken yapıyormuş. Bende kapali açık farketmeksizin uyari ledi yok.Doğrusunu ben size söyleyeyim o bildirim ledi kırmızı yandığında psu kablosunda sorun var anlamına geliyor. Olması gerekenden az ya da çok voltaj watt amper çektiğinde yanar. Asıl önemli olan şu bunun kasa çalıştığında yanmaması lazım o zaman sorun yok demektir arkadaşın durumunda yanması da büyük ihtimalle kasa kapalı iken düşük bir voltaj gidiyor kartda bunu yetersiz algıladığı için bildirim ledini yakıyor. Bir zararı yok. Benim ana masada ki 3070'de 650W dandik psu var 7/24 yanıyor![]()
şaka yaptım merak etmeGünlük 1350 tl ye hamalık yapıyorum ne parası
Ve eminmisin ciden öylemi
Nasıl ya, bende korkuyordum
karttan karta değişiyor zaten tuf 3080de misal beyaz yanıyor sürekli-sapphire 7800xtde ise ışık hiç yanmıyor sorun yokkenDoğrusunu ben size söyleyeyim o bildirim ledi kırmızı yandığında psu kablosunda sorun var anlamına geliyor. Olması gerekenden az ya da çok voltaj watt amper çektiğinde yanar. Asıl önemli olan şu bunun kasa çalıştığında yanmaması lazım o zaman sorun yok demektir arkadaşın durumunda yanması da büyük ihtimalle kasa kapalı iken düşük bir voltaj gidiyor kartda bunu yetersiz algıladığı için bildirim ledini yakıyor. Bir zararı yok. Benim ana masada ki 3070'de 650W dandik psu var 7/24 yanıyor![]()