Fener Maçını İzliom Gümbür Gümbür Takım Valla

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
419
Valla bir Beşiktaşlı olarak yok şunu aldık yok bunu aldık yok şu kadar maçtır gol yemedik diyoruzda valla avrupa maçları dahil çok iyi görüyorum feneri. Şu takım oturmuş hali ile Lyonu osurtur ishal eder öyle gönderirdi evine.

Galatasaray çok net şampiyon olur kimse umutlanmasın.

Defansta çok hata yaptı fener

Valla bir Beşiktaşlı olarak yok şunu aldık yok bunu aldık yok şu kadar maçtır gol yemedik diyoruzda valla avrupa maçları dahil çok iyi görüyorum feneri. Şu takım oturmuş hali ile Lyonu osurtur ishal eder öyle gönderirdi evine.
lyon maçında rezillerde canı gönülden isterizki ucl ye katılırlar . fener ucl de elek olur puan bile toplayamaz

lyon maçında rezillerde canı gönülden isterizki ucl ye katılırlar . fener ucl de elek olur puan bile toplayamaz
1000007111.webp

Ağır Türk takımlarının genç ve dinamik Avrupa takımlarına karşı şansı yok zaten
Fenerin kadro her sene kökten değişip durduğundan oturması da 2 3 ay sürüyor

gs böyle işte sen feneri düşün daha da büyük rezillik. neyseki 3amedliler düşmanıyım
GS de osimhen dışı oynayan oyuncu yok bjk ve FB nin kadro dağılımı daha dengeli
Avrupa'da az bı taktik bilen takım osıyı düzgün tutunca Okan panik atağa çıkıp sicip sıviyor, nasıl bunları yenerimi değil maç sonu hangi bahaneye siginsam diye düşünüyor
İsmail bu sezon Türk oyuncu sevdasından vazgeçip ben merkezliligini bırakırsa bu sezon şampiyon olurlar

Son düzenleme:
GS de osimhen dışı oynayan oyuncu yok bjk ve FB nin kadro dağılımı daha dengeli
Avrupa'da az bı taktik bilen takım osıyı düzgün tutunca Okan panik atağa çıkıp sicip sıviyor
okan hocamı sanki mertens icardi osimhen getirdi onu buraya

Valla dediğim gibi Fenerin oturmuş hali UCL'de grup aşamalarından çıkarır bence. Ama tabi her şey kadronun oturması ve teknik direktörün doğru taktik uygulamasına bağlı. 17-18'de Beşiktaş gruptan çıkamaz diyorlardı birinci çıktık.

Geri