4500-5000tl Bandında Mönitör Önerisi

Huptrikki

80+
Reaksiyon skoru
2
Bu Bütçede Alınabilecek En İyi Mönitörler Nelerdir Hz Yüksek Ve Ips olursa Çok iyi olur

Legion r25 i30 kullandım memnun kaldım buda ağabisi dencek güzel bi monitor ms olarak gerçeğe yakın değer sunuyor Abdullah abinin incelemesi vardı legion serisinde Hz ve ms yönünden avantajlı ips ve fp duruyor piyasadaki diğer monitorlere kıyasla tercih edebilrisin bunu.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu Bütçede Alınabilecek En İyi Mönitörler Nelerdir Hz Yüksek Ve Ips olursa Çok iyi olur
Hocam bide konu yukarı çıksın diye aynı mesajı kpyala yapıştır yapma ban veya uyarı alırsın.
Resimdeki gibi konuyu yükselte bas üst kısımlara çıkar zaten konu direk.

Ekler

• 1787475009981.webp
    1787475009981.webp
    261.6 KB · Hit: 12
Bu modelde LG panel yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus TUF VG249Q5R modeline bakabilirsiniz, bu fiyat segmentinde yüksek hz değeri sunup displayport kablosu koymuyorlar haliyle vadedilen değerleri içerisinde çıkan kablo aktaramıyor ancak bu modelde displayport kablosu kutu içerisinde çıkıyor.

Son düzenleme:
Bilmiyordum ama bu fiyat bandında yine de LG tercih edilmeli diye düşünüyorum. Samsung renkleri çok yapay, asus un tuf serisinde eskiden forumlarda hep ölü piksel çıkanlara rastlıyordum.

Viewsonic de tercih edilebilir.
Önerdiğiniz model esasında 120 HZ overclock ile 144 HZ oluyor, wiewsonic panelleri çok başarılı değil kez malzeme kalitesi çok düşük, bu fiyat bareminde çok başarılı modeller yok aşağı yukarı hepsi aynı ancak önerdiğim rakiplerine göre HZ değeri önde.

marka takıntın yoksa 60 fps de nvidia fg ile pürüssüz oynatır hikayeli oyunları.hikayesizleri 120 fps üstü lazım.200 hz 5ms tepki süresi harika.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,719
Üyeler
202,698
Son üye
erenyann61
Geri