Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba,

Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum.
Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var.

Bu yüzden merak ettim.

Etik olarak bilgisayarcı benden kaç TL almalı?
Çünkü hiç para almayabilir de, 50 TL'de alabilir, 300 TL'de alabilir.

Yardımcı olursanız sevinirim. :)

Neye sürdürtçen?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçen iyi bir bilgisayarcida genel laptop bakimi sordum 2000 dedi.

Merhaba,

Küçük sayılabilir bir bilgisayarcı dükkanına gidip termal macun sürdürmek istiyorum.
Ne evimde, elimde termal macun var, ne de daha önce termal macun sürmüşlüğüm var.

Bu yüzden merak ettim.

300 400 500 kafidir ya

Merhaba,

Bu yüzden merak ettim.

sadece bir termal macunu sürmekse işiniz bunu sizde yapabilirsiniz.bunun için 10 termal macun parası vermenize gerek yok.

Çok basit bir iş binlerce videosu var bence kendin yapabilirsin bilgisayarcıya bilgisayarı emanet etmek bana pek doğru bir karar gibi gelmiyor

Merhaba,

Bu yüzden merak ettim.

Laptop ise farklı, masaüstü ise farklı olur muhtemelen. Ortalama 500-800 tl civarı olacağını tahmin ediyorum termal macun ve temizliğin. Yapan adam belki daha fazla bile isteyebilir. Bir iki video izleyerek çok rahat kendin sürersin, hiç o kadar para vermeye gerek yok.

Arkadaşlar belirtmemişim.

I5 10400F işlemciye sürdüreceğim.

Bence istiyeceği para en az 700 - 800 hatta belki 1000 diyen bile çıkar, sen halletsen 300 400e çözersin

Çok basit bir iş binlerce videosu var bence kendin yapabilirsin bilgisayarcıya bilgisayarı emanet etmek bana pek doğru bir karar gibi gelmiyor
Ben en son laptopumu bilgisayarcıya yeni ssd takıp windows yüklesin diye verdiğimde vidalardan birisi yalama yapmıştı ve açmak neredeyse imkansız hale gelmişti.

Geri