Yardım 1.000.000 TL Araba Önerisi

Reaksiyon skoru
11
Fuzülevime 1 Milyon için yazılmıştım eylül ayında alacağız araba bakıyorum, otomatik vites olması şart ekstra üzerine 100/200 bin çıkartmaya çalışırım duruma göre.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar

Nasıl bir şey arıyorsun? Kaç kişi binecek, benzin dizel fark eder mi, Sedan HB arıyor musun, yıl ve KM beklentin neler?

Nasıl bir şey arıyorsun? Kaç kişi binecek, benzin dizel fark eder mi, Sedan HB arıyor musun, yıl ve KM beklentin neler?
Tek başımayım genelde. Farketmez ama turbolu olmasını isterim. 2013 modelden düşük olmasını ve 160 bin kmden de fazla olmasını da istemem açıkçası. Hb, sedan farketmez.

Fuzülevime 1 Milyon için yazılmıştım eylül ayında alacağız araba bakıyorum, otomatik vites olması şart ekstra üzerine 100/200 bin çıkartmaya çalışırım duruma göre.

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
City

Bende 750 ye yazıldım param çıksaydı clio 1.0 alpin paket bakıyodum bence çok güzel araçlar. Yada egea 1.6 urban. 1.200 1.300 bandına bunları beğenmiştim. Bunlar daha çok piyasa araçları. Uzun süre binmelikse ona göre tsvsiye eden olur o kadar gurme değilim. Meganeda olabilir ben manuel megane aldım.

sıfır ayarında herhangi bir egea'yı tavsiye ederim.

egea veya dolu bişey istersen polo 1.2 tsi allstar olabilir. bişey olurda egeadan vazgeçersende 1.2 tsi polo allstar al. şehir içi dolanıyorsan yıl içinde bir seferden fazla uzun yola çıkmıyorsan dizel almasanda olur

Geri