🔥İndirim 🔥Anker Nano 75w Araç Şarj Cihazı Usb-C - 899tl 🔥

DrequanN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
647
1787491517020.webp

ürün güzel gözüktü ama fiyatı pahalı mı sanki biraz, kablo taşıma çilesini yok etmesi süper

75w olması iyi güzel de, kendi kablosu 45w, ek kablo yerinden 30w veriyor. Aslında tek girişler 75w a kadar şarj edebilse yine iyiydi.

Burada aradığım özellik çıkışlar madem sabit, acaba bir telefon takıp çıkartılması diğerini etkiliyor mu?
Yani bir telefon şarjda iken diğer girişe cihaz takınca veya çıkartınca, diğer çıkıştaki telefonun şarjı kesilip tekrar başlıyor mu?

bende ugreen in var, bir girişine kamerayı takmıştım, ama diğer girişlere telefon takıp çıkartınca kameranın enerjisini kesintiye uğratıyor.

aküm bitti

75w olması iyi güzel de, kendi kablosu 45w, ek kablo yerinden 30w veriyor. Aslında tek girişler 75w a kadar şarj edebilse yine iyiydi.

Burada aradığım özellik çıkışlar madem sabit, acaba bir telefon takıp çıkartılması diğerini etkiliyor mu?
Yani bir telefon şarjda iken diğer girişe cihaz takınca veya çıkartınca, diğer çıkıştaki telefonun şarjı kesilip tekrar başlıyor mu?

bende ugreen in var, bir girişine kamerayı takmıştım, ama diğer girişlere telefon takıp çıkartınca kameranın enerjisini kesintiye uğratıyor.
Normal, GaN teknolojisi var. İçindeki çip doğru akımı hesaplıyor o kesildiği anda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bitirmez farın açık kalmıştır

Max 45w şarj yapıyor sanırım

Normal, GaN teknolojisi var. İçindeki çip doğru akımı hesaplıyor o kesildiği anda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu bitirmez farın açık kalmıştır
ironiydi kanka :D

Daha mantıklı seçenekler var mı , genelde samsung cihazlar

https://www.pttavm.com/ugreen-130w-...-cihazi-cakmaklik-adaptoru-35025-p-1404140775 şöyle bir şey alırsanız dediğinizi yaşamazsınız direkt bir porta 100w veriyor diğer ikisine 30w'ı paylaştırıyor

her arabanın max verdiği wat değeri var bende kendi aracıma uygun buldum aldım

Geri