Yardım Internet Hız Düşüklüğü

Modem değiştirmeyi düşünüyorsan özellikle Mediatek çipi olmayan bir model tercih et, sorun zaten altyapının kalitesiz sinyal yollaması ama Mediatek çipler (özellikle giriş seviyesi olanlar) bunu hiç tolere edemiyor. Modem değişimi sorunu çözer mi kesin konuşamam belki altyapı gerçekten çok kötü durumdadır iyi çipset de tolere edemez ama durum berbat değilse bir ihtimal var.
teknik servis bağlantın iyi ama modeminde sıkıntı olabilir dedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şikayetvar ve teknoloji forumlarında Asus DSL-AC51 modem hakkında en sık dile getirilen şikayetler, süregelen internet kopmaları, zayıf Wi-Fi çekim alanı ve 5GHz kablosuz ağ sorunları etrafında yoğunlaşmaktadır. Giriş-orta segment bu modelle ilgili kullanıcıların paylaştığı başlıca problemler şunlardır: [1, 2, 3, 4]

Bağlantı ve Kopma Problemleri
    • Sürekli VDSL/ADSL Kopmaları: Hat değerleri normal olmasına rağmen modemin gün içinde sık sık internet bağlantısını kaybetmesi ve yeniden başlatma gerektirmesi. [1, 2]
    • IP / Hat Uyumsuzlukları: Bazı ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) altyapılarında veya IPv6 geçişlerinde kararsız bağlantılar, ping dalgalanmaları. [1]

Kablosuz Ağ (Wi-Fi) Sorunları
    • Zayıf Çekim Gücü: Birkaç ay kullandıktan sonra orta ve uzak mesafelerde Wi-Fi sinyal gücünün belirgin şekilde düşmesi.
    • 5GHz Frekans Kesintileri: 2.4GHz bandı çalışırken 5GHz kablosuz ağın görünmemesi, cihaza bağlanamaması veya 5GHz üzerinden internete veri akışının kesilmesi. [1, 2]

Kablosuz çok cihaz bağlanıyorsa eski bir modem. Wifi-6 içeren bir modem genel olarak sorunları çözecektir.

Uygun fiyatlı olarak yukarıdaki model var. Bütçe varsa uzun vadeli olarak Keenetic Hopper öneririm. Kendim de kullanıyorum, VDSL altyapıdan yazılım ve donanım olarak en istikrarlı bağlantıyı sağlayacaktır.
dsl portu var demi

Şikayetvar ve teknoloji forumlarında Asus DSL-AC51 modem hakkında en sık dile getirilen şikayetler, süregelen internet kopmaları, zayıf Wi-Fi çekim alanı ve 5GHz kablosuz ağ sorunları etrafında yoğunlaşmaktadır. Giriş-orta segment bu modelle ilgili kullanıcıların paylaştığı başlıca problemler şunlardır: [1, 2, 3, 4]

• Sürekli VDSL/ADSL Kopmaları: Hat değerleri normal olmasına rağmen modemin gün içinde sık sık internet bağlantısını kaybetmesi ve yeniden başlatma gerektirmesi. [1, 2]
    • IP / Hat Uyumsuzlukları: Bazı ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) altyapılarında veya IPv6 geçişlerinde kararsız bağlantılar, ping dalgalanmaları. [1]

• Zayıf Çekim Gücü: Birkaç ay kullandıktan sonra orta ve uzak mesafelerde Wi-Fi sinyal gücünün belirgin şekilde düşmesi.
    • 5GHz Frekans Kesintileri: 2.4GHz bandı çalışırken 5GHz kablosuz ağın görünmemesi, cihaza bağlanamaması veya 5GHz üzerinden internete veri akışının kesilmesi. [1, 2]

dsl portu var demi
İkisinde de var.

Bu arada şöyle bir baktım, Tenda yerine bunu alsan daha iyi olur. Peşin fiyatına 6 ay taksiti var ve Amazon kendisi satıyor direkt.

Taksit imkanı yüksekmiş, eğer kafana yatıyor Keenetic en kusursuz deneyimi sağlayacaktır. TP-Link, Tenda falan yanında bayağı hafif siklet kalıyor.

İkisinde de var.

Bu arada şöyle bir baktım, Tenda yerine bunu alsan daha iyi olur. Peşin fiyatına 6 ay taksiti var ve Amazon kendisi satıyor direkt.

Taksit imkanı yüksekmiş, eğer kafana yatıyor Keenetic en kusursuz deneyimi sağlayacaktır. TP-Link, Tenda falan yanında bayağı hafif siklet kalıyor.
hmm çok teşekkür ederim

dsl portu var demi
Ona net bir şey diyemem alıp denemeye değer. Dediğim gibi işlemcisini araştır mümkünse Mediatek alma yeni modemi.

Bu internet hız düşüklüğünü ben de yaşıyordum, millenicom internet sağlayıcısının verdiği dandik modem yüzünden oluyormuş bende keenetic modem aldım resmen aydınlanma yaşadım aşırı iyi

Geri