🔥İndirim Antec Cx60m ARGB White 3x120mm Fanlı Mini-Tower 3.799 TL

d0zza

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
595
Son 1 yılın en uygun rakamı, Mini Tower gurmelere.

Beyaz 3.799 TL

Siyah 4.099,00TL

İnceleme videosu:

videonun ilk 10 saniyesinde kanım dondu. şu fiyata v100r mini gelse de alsak ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bence bu kasa olması gereken fiyatına inmiş.

35 litrelik kasa neresi mini bunun ya gülerler adama, 20 litre sff sınırı hadi ben onu törpüleyim keskin sınır yapmayalım 25'e kadar genişleteyim 25 lt üstü micro atx kasa almanın mantığı nedir 35 litrelerde zaten bırak atx'i e-atx desteği olan tonla kasa bulunur niye kendimi aynı boyut kasa için micro atx ile kısıtlayayım? kaldı ki 20 25 litrelik bütün opsiyon destekleri olan artık çokca bulunabilen uygun fiyatlı bir sürü m-atx kasa var neresinden bakarsan gereksiz bir kasa.

Son 1 yılın en uygun rakamı, Mini Tower gurmelere.

Beyaz 3.799 TL

Siyah 4.099,00TL

İnceleme videosu:
fiyatını hakettiğini düşünmüyorum. emsalleri 1500-2500 arasında ciddi bir dövüş içerisinde :)

çok fason duruyor

35 litrelik kasa neresi mini bunun ya gülerler adama, 20 litre sff sınırı hadi ben onu törpüleyim keskin sınır yapmayalım 25'e kadar genişleteyim 25 lt üstü micro atx kasa almanın mantığı nedir 35 litrelerde zaten bırak atx'i e-atx desteği olan tonla kasa bulunur niye kendimi aynı boyut kasa için micro atx ile kısıtlayayım? kaldı ki 20 25 litrelik bütün opsiyon destekleri olan artık çokca bulunabilen uygun fiyatlı bir sürü m-atx kasa var neresinden bakarsan gereksiz bir kasa.
Ben bayağı baktımda mini kasa bulamadım. Bildiğiniz atx, eatx model var mı hocam.

Tüm mAtx kasalara baktım. Bir kaç istisna dışında 32 litre civarı en küçük kasalar.

Geri