oha teşekürlerBuyurun efenim hemde 1080p![]()
Gofile — Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
5te de vardı da bunlar biraz zengin hali. 5tekilerin götünde bok vardıBuyurun efenim hemde 1080p![]()
Gofile — Cloud Storage Made Simple
Secure, fast and free cloud storage solution. Upload and share files instantly.gofile.io
Grafik açısından çok benzeyeceklerini düşünmüştüm ben. Biraz daha üstüne koymuşlar sadece.Ps almamak için zor duruyorum aşırı iyi duruyor.rdr2 la bu oyun
yok be hocam ben aşırı aşırı bi fark bekliyodum açıkcası bu kadar beklemeye ama maalesef bi tık hâyâl kırıklığı oldu bu görüntüde umarım böyle değildirGrafik açısından çok benzeyeceklerini düşünmüştüm ben. Biraz daha üstüne koymuşlar sadece.Ps almamak için zor duruyorum aşırı iyi duruyor.
gta 5 'te neredeydin gidip bakayım5te de vardı da bunlar biraz zengin hali. 5tekilerin götünde bok vardı
gta 5 'te neredeydin gidip bakayım
Hocam bence o beklenti overhype yüzünden oldu yıllarca bekleme ve sosyal medyadan etkilenme çok destekliyor günümüz şartlarındaki grafikler yeterince var iyi bir hikayesi ve online moduda varsa çokta bir şey istememek lazım diye düşünüyorumyok be hocam ben aşırı aşırı bi fark bekliyodum açıkcası bu kadar beklemeye ama maalesef bi tık hâyâl kırıklığı oldu bu görüntüde umarım böyle değildir