🔥İndirim Scythe Magoroku Dual Tower Dual Fan Kule Tipi Soğutucu 1.899 TL

Reaksiyon skoru
88
Japon menşeili güvenilir bir marka. Bu aralar bu tip kaliteli bir hava soğutucu düşünenler değerlendirebilir.
Fiyat olarak indirimde olmasına rağmen biraz daha uygun fiyata satılabilirliği tartışılır ama, seçenek olarak burada kalsın.

Intel LGA1700, LGA1151, AMD AM5, AM4 Desteği mevcut

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Bir süre önce de bu fiyattaydı. Ben de merak edip aldım. Tavsiye ederim düşünenlere. Üçüncü fanı takmak için klips de çıkıyor içinden. Alüminyum yapraklar teneke gibi ince değil, kalın.

Hayvansı bişe soğutamayacağı işlemci yok gibi

Bunun test videosu falan var mı ya acayip merak ediyorum.

Bununla Segotep fz6 arasında çok fark var mıdır?
Bizde kuzenime 9700x bu modeli aldık. Kasamız Mag120a ikisi arasında hangisi daha mantıklı olur? Bilgili bir arkadaş dönüş yaparsa çok sevinirm. Segotep’i 1567tlye aldık.

Bu alınıp geçilmeli mi yoksa farklı şeyler bulunabilir mi? 9800x3d soğutacağım. PBO filan yapıyorum.
Tom’s Hardware, Magoroku’nun AMD Ryzen 9 9950X3D ile CPU termal performansını zayıf bulmuş. Segotepin bundan daha iyi olacağını hiç zannetmiyorum. Hangisi içine siniyorsa onu al bence. İkisi de senin işlemci için iyidir.

Bizde kuzenime 9700x bu modeli aldık. Kasamız Mag120a ikisi arasında hangisi daha mantıklı olur? Bilgili bir arkadaş dönüş yaparsa çok sevinirm. Segotep’i 1567tlye aldık.
5700x için kullanıyorum segotepi 120 130w a kadar açmama rağmen 75 dereceyi geçemedim öyle söyliyim seside hafif yükte sessiz ama zorlayınca zorunlu olarak sesi çıkıyo.

Güzel soğutucu, hava soğutma isteyene ideal fiyat

Geri