Yayıncılığa Başlayacak Biri İçin Konu Önerisi

oguzKrlk

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese merhaba yayın açmayı düşünüyorum konu olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum IRL düşünüyorum çevremdeki herkes tarzı şeylere çıkmak istemiyorlar bilgisayarda da yapmak istedim ama benim webcam sıkıntılı yeni bir tane almak istemiyorum. Konu olarak tıkandım kaldım ne yapacağım hiç bilmiyorum yayından komik kesitler alıp sosyal medyaya yüklemeyi düşünüyorum öne çıkma artsin vs bana bir yardımcı olabilir misiniz ? Hakikaten hiç konu bulamadım ne yapacağımı bilmiyorum
Kısaca ne yapacağımı hiç bilmiyorum

yayıncılık doğal ilerlemesi gereken bir süreç buradan aldığın destekle yayıncı mı olunur? Kaldı ki webcam falan demişsin.. sal bu işleri kral

yayıncılık doğal ilerlemesi gereken bir süreç buradan aldığın destekle yayıncı mı olunur? Kaldı ki webcam falan demişsin.. sal bu işleri kralW
Webcam de bir sorun görmüyorum ama kesinlikle yayın açarak başlamak mantıksız. Hele planlı iş yapmak istiyorsan.
Kesit işlerini youtube instagram üzerinden paylaşmaya başla.. Kitle oluşursa yayın ortamı oluşur..

sadece yap kral ac oyununu oyna ilk baslarda facecam le yapmak zorunda degilsin para kazanmak icin yapicaksan hic bulasma sansli degilsen aylarca 3-5-10 kisiye yayin yapacaksin

Herkese merhaba yayın açmayı düşünüyorum konu olarak ne yapacağımı hiç bilmiyorum IRL düşünüyorum çevremdeki herkes tarzı şeylere çıkmak istemiyorlar bilgisayarda da yapmak istedim ama benim webcam sıkıntılı yeni bir tane almak istemiyorum. Konu olarak tıkandım kaldım ne yapacağım hiç bilmiyorum yayından komik kesitler alıp sosyal medyaya yüklemeyi düşünüyorum öne çıkma artsin vs bana bir yardımcı olabilir misiniz ? Hakikaten hiç konu bulamadım ne yapacağımı bilmiyorum
Kısaca ne yapacağımı hiç bilmiyorum
Otizmli lol yayıncılığı suan meshur olan coğu yayıncı bu sekil basladı neredeyse

Genel olarak otizmli gibi davranmak lazım
Senin mal olduğunu düşünen malları söğüşlüyosun
Otizmli rolünü o kadar iyi oynadım ki yalnızken bile shaco oynuyordum

Ya çok iyi oyun oynican ya çok iyi sohbet etcen . Ikisini de yapsan bile keşfedilmessen yine bir şey olmaz

yayıncılık doğal ilerlemesi gereken bir süreç buradan aldığın destekle yayıncı mı olunur? Kaldı ki webcam falan demişsin.. sal bu işleri kral
Yani kral teşekkür ederim de yani yanlış anlama ama konuşmak için konuşulmuş gibi geldi

Yani kral teşekkür ederim de yani yanlış anlama ama konuşmak için konuşulmuş gibi geldi
Hayır dostum bazen insanın dürüst yorumlara ihtiyacı olur o yüzden olduğu gibi yorum yaptım. Demem şu ki.. yayıncılıktan hiç anlamadığın hala webcam kullanıldığını düşünmen, hangi konuya ihtiyacın olduğunu düşünerek yayın açmak vs... bunlar çok baya kalıyor. yayın açacaksan kendine, sohbetine, oynadığın oyuna güvenip yayın açmalısın. kaldı ki sektörde artık webcam kalitesinde yayın açıp izlenen adam yok. inanmıyorsan gir kicke sayfayı kaydır 50-100k'lık kameraya sahip 5-10 izlenen adamlar bulacaksın.

Hayır dostum bazen insanın dürüst yorumlara ihtiyacı olur o yüzden olduğu gibi yorum yaptım. Demem şu ki.. yayıncılıktan hiç anlamadığın hala webcam kullanıldığını düşünmen, hangi konuya ihtiyacın olduğunu düşünerek yayın açmak vs... bunlar çok baya kalıyor. yayın açacaksan kendine, sohbetine, oynadığın oyuna güvenip yayın açmalısın. kaldı ki sektörde artık webcam kalitesinde yayın açıp izlenen adam yok. inanmıyorsan gir kicke sayfayı kaldır 50-100k'lık kameraya sahip 5-10 izlenen adamlar bulacaksın.
olay kamerada değilmiş demek ki. teknoloji cahili çok yayıncı var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca daha önce ilgisi olmayan şeyde niye bilgisi olsun. 100klık kamera da olsa bilgisayara bağlıysa ben de ilk webcam derim yani. kelimenin anlamına mı takıldın

olay kamerada değilmiş demek ki. teknoloji cahili çok yayıncı var
bakış açın yanlış. o kamerayla bile izlenmiyor olacak.. en son görüntü kalitesi iyi olmayan ne izledin kank? 720p görsen tribe girmiyormuşsun gibi konuşma... bu işin belli kuralları var artık. onlara uymayan da dezavantajlı başlamak zorunda.

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
Adam doğru demiş buradan aldığın destekle yayıncı olunmaz. Kendin bir yol çizmen lazım. Para için zaten bu iş yapılmaz çok kişi seninle aynı düşünüyor ciddi bir farkın veya şansın yoksa asgari bile çıkmaz. Şu anda fazla izlenen yayıncıların çok büyük çoğunluğu Türkiye'nin ilklerinden, çok uzun zamandır bu işi yapıyorlar. Rekabetin olmadığı zamanlarda büyümüşler.

Geri