Fazeon Psu-Kasa mi Yoksa Evga Psu Mu

Reaksiyon skoru
0
Arkadaşlar merhaba şimdi ben bir bilgisayar topluyorum ve bunun icin PSU alicam bulunduğum yerde evga supernova 750W Gold PSU (tam modülar)
2500 TL sıfır garantili
Ama bir yandan da 650w fazeon PSU ve kasa 2800 TL sizce hangisini almak daha mantıklı bütçe az kısmaya çalışıyorum sizce burdan kısmak mantıklı mi

ekran kartı ne kullancaksın ?

EVGA tam model ne? g2 mi?

Tam karar vermedim ama ileride yükseltmek de istiyorum ama planım rx 580 8gb

Evga Süpernova 750gt tam modülar
PSU tierlist te b- tier
Fena değil o psu 300 watt gpu + 200 watt cpu kombinasyonunda bile güzel çalışıyordu. Fanı bi tık sesli o kadar.

ilçende veya ilinde uyguna mesh kasa bulabilirsen green ged 600 alıp yanına kullanabilirsin . evde kedi köpek veya çocuk yoksa evgayı alıp uzay da kullanabilirsin

Fena değil o psu 300 watt gpu + 200 watt cpu kombinasyonunda bile güzel çalışıyordu. Fanı bi tık sesli o kadar.
Sesi önemli değil bana sadece beni 3-4 yıl goturecek bişi lazım oda bu evga nin özellikleri baya iyi hem 750w hem modülar birde kapasiteleri falanda japonmus araştırdığıma göre
ilçende veya ilinde uyguna mesh kasa bulabilirsen green ged 600 alıp yanına kullanabilirsin . evde kedi köpek veya çocuk yoksa evgayı alıp uzay da kullanabilirsin
Aynı satıcı 1350 TL ye sıfır mesh kasa satıyor birde onu almayı planlıyorum

Sesi önemli değil bana sadece beni 3-4 yıl goturecek bişi lazım oda bu evga nin özellikleri baya iyi hem 750w hem modülar birde kapasiteleri falanda japonmus araştırdığıma göre

Aynı satıcı 1350 TL ye sıfır mesh kasa satıyor birde onu almayı planlıyorum
İç yapısını çok iyi bilmiyorum ama üreticisi leadex olmalı gayet iyi üreticidir, bende 12 yıllık supernova 750 g2 var geçen yaz 4090 bağlayıp kullanmıştım :D

Bu arada şimdiki parçalar i3 10100f ve ex h410 V3
Oohoo o işlemci 60 70 watt anca çeker o da stress testlerinde. Diğer kasalı seti bilmiyorum ama yüzde 90 yeterli gelebilir. Ekran kartına da kablosu yetiyorsa alabilirsin ki tahminim 2x8 pin üstündeki bir kart kullanmayacaksın.

Oohoo o işlemci 60 70 watt anca çeker o da stress testlerinde. Diğer kasalı seti bilmiyorum ama yüzde 90 yeterli gelebilir. Ekran kartına da kablosu yetiyorsa alabilirsin ki tahminim 2x8 pin üstündeki bir kart kullanmayacaksın.
İleride bir 4060 hayalim var onun dışında Max 8 pin
Birde Airhawk Duo kasa nasıl 2.el satılıyordu bi yorumlarsaniz

İleride bir 4060 hayalim var onun dışında Max 8 pin
Birde Airhawk Duo kasa nasıl 2.el satılıyordu bi yorumlarsaniz
Ben pek kasa kullanan bir insan değilim yorumum yanlış olur :(
1787592736972.webp

Geri