AMD Ekran Kartı Hata Veriyor

Satış sonrası destek ekibiyle telefonda görüştüm, kablo görüntülerini ilettim, forumdaki arkadaşların dediği gibi hatalı montaj, psu ve gpu kombinasyonu olduğunu iletti, ürünü kendilerine göndericem, kasa ile psu birlikte olduğu için büyük ihtimal kasayı da değiştirecekler bakalım çözecekler gibi
Sevindim hocam, umarım sorununuz çözülür tamamen.

bence bu konular bilerek kavga çıksın diye açılıyor marka model yerine her gün AMD EKRAN KARTI REZİLLİĞİ-AMD KART ARIZA-AMD KART SORUNU diye başlık atılıyor madem herşeyi biliyosun başlığa yaz

niyeyse bu konuları açan herkes haziran-temmuz-ağustos 26 hesapları
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

:/:/:/ Cahille uğraşmak çok zor
Sorunda genelde gerçekten AMD de olmuyor nedense. Yine aklıma geldi aynı buna benzer konu bir forumda, sayfalar sonra anlaşılıyor ki adam hdmi kablosunu anakarta takmış GPU yerine.
Bu yüzden diyorum bilgisayardan pek anlamayan Nvidia alsın. Adamlar ne güzel işi tek kablo ile çözdü. Bu sefer de bir çok kart o kablo yüzünden yandı ama sanırım onu da kabloyu yenileyerek çözdüler PSU taraflarında sonradan.

Firmanin hatasi olmuş :(

14 günlük süreç geçtiği için işi yokuşa sürmeleri olağan. Kablo işini halledebiliyorsanız bi halledin, olmazsa iade etmek istemiyorsanız sistemin PSU sunu değiştirmeyi teklif edin. Ancak yukarıda arkadaşın dediği gibi ürün kusurlu ve iş bilmez elemanları yüzünden şuan bu sorunları yaşıyorsunuz. İade için diretmek de mantıklı bu yüzden.
Özetle; madem 14 günlük süreç dolmuş, kablo işini hallettikten sonra o kabloyla deneyin, sorun devam ederse iade geçersiniz.
Moduler olmayan psu ya kabloyu nasıl takacak gencler

Psu kutusunu göndermediler hocam kasayı bir kutu yapmış incehesap, ekrankartı ve anakart kutusunu ayrı ikinci kutu olarak gönderdi, bu şekilde bir kabloda çıkmadı içinden

Psu da bu hocam fotodaki gibi
Şimdi yine anakart kırmızı ışığı yanıyor görüntü gelmiyor
Incehesap itopya buralardan sistem almayin aldirtmayin tamamen bilgisiz hareket ediyorlar. Ulan adamlar sitesine yazmış(Sapphire) daish chainden oluşacak herhangi bir sorun da garanti disi kalir diye amma adamlar gidip hala daish chain inat ediyorlar psu da iki ayri olsa bile sirf gidip daish chain takildigini gördüm.

Incehesap itopya buralardan sistem almayin aldirtmayin tamamen bilgisiz hareket ediyorlar. Ulan adamlar sitesine yazmış(Sapphire) daish chainden oluşacak herhangi bir sorun da garanti disi kalir diye amma adamlar gidip hala daish chain inat ediyorlar psu da iki ayri olsa bile sirf gidip daish chain takildigini gördüm.
İncehesaptan alısverisi kestim ben. Daha boyle aman aman piyasa fiyatının yarısı falan olmadıkça ürün almam. Her aldıgım üründe sorun cıkıyor.

İncehesaptan alısverisi kestim ben. Daha boyle aman aman piyasa fiyatının yarısı falan olmadıkça ürün almam. Her aldıgım üründe sorun cıkıyor.
En guzeli tek tek alip kendin building edeceksin.

Moduler olmayan psu ya kabloyu nasıl takacak gencler
12 pini 2x6+2 pine çeviren bi aparat talep edecek veya alacak. Yok vermiyorlarsa PSU değiştirecekler. Bu PSU'nun bu hazır sistemde bulunması zaten başlı başına hata.
9070xt nin kutusundan böyle bir dönüştürücü kablo çıkıyor mu bilmiyorum, çıkıyorsa ve montaj sonrasında kargo içeriğine koymadıysalar o da ayrı saçmalık.

Ekler

• 12 pin to 2x6+2pin.webp
    12 pin to 2x6+2pin.webp
    43.4 KB · Hit: 10
12 pini 2x6+2 pine çeviren bi aparat talep edecek veya alacak. Yok vermiyorlarsa PSU değiştirecekler. Bu PSU'nun bu hazır sistemde bulunması zaten başlı başına hata.
9070xt nin kutusundan böyle bir dönüştürücü kablo çıkıyor mu bilmiyorum, çıkıyorsa ve montaj sonrasında kargo içeriğine koymadıysalar o da ayrı saçmalık.
Bu kullanılmaz ya stabil olmaz kart. Psu değişmedi en sağlıklısı bence

Bu kullanılmaz ya stabil olmaz kart. Psu değişmedi en sağlıklısı bence
Stabilite kısmını bilemem, Nvidia kartların içinden çıkan 2x6+2 pini 12 pine dönüştüren kablonun tam tersi bu sadece. Aslında sorun olmaması lazım, Nvidia daki çalışıyorsa bu da çalışır ama evet en sağlıklısı PSU nun değişmesi bence de.

Stabilite kısmını bilemem, Nvidia kartların içinden çıkan 2x6+2 pini 12 pine dönüştüren kablonun tam tersi bu sadece. Aslında sorun olmaması lazım, Nvidia daki çalışıyorsa bu da çalışır ama evet en sağlıklısı PSU nun değişmesi bence de.
Nvidiada ki de tam sağlıklı calısmıyorki arada sırada

Nvidiada ki de tam sağlıklı calısmıyorki arada sırada
4070 Super ile kullanırken sorun yaşatmamıştı. Tabi ben yaşamadım diye kimse yaşamaz demiyorum ama yüksek watt çeken kartlar harici çok stabilite sorunu teşkil edeceğini düşünmüyorum. Neticede PSU dan doğrudan bağlantı her zaman daha iyi.

Geri