Proart Laptop Parasına Değer mi?

Bunların hepsini yapar o laptop onda sorun yok. Yalnız bu cihazın asıl olayı ince hafif kolay taşınan bir yapısı olması ekranının kaliteli olması ve pilinin iyi gitmesi. Bunlar sana lazımsa, senin için önemliyse doğru cihaza bakıyorsun ama değilse o bütçede çok daha yüksek performans verebilen laptoplar tabi ki var.
Hocam sen ne diyosun?
Proartta 170k Legion pro 7'de 170k

İlla laptop almanıza gerek yok gibi görünüyor. Yerinizee olsam hazır sistem ya da 2. El sıfır karışık toplar, 2 yılın sonunda da satardım. Japonya'ya gittiğinizde oradan almak daha mantıklı gibi.

İlla laptop almanıza gerek yok gibi görünüyor. Yerinizee olsam hazır sistem ya da 2. El sıfır karışık toplar, 2 yılın sonunda da satardım. Japonya'ya gittiğinizde oradan almak daha mantıklı gibi.
Valla satarkende ekstra zarara satmis oluyoruz genelde ya idarelik alım yapmak istemiyorum. Japonya da alacagim bir kac sey daha olucak zaten monitor gibi tasiyamayacagim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yani o parayı verecek olsam ve oyuncu laptopu segmentine bakacak olsam 5080 li cihazlara bakardım sanırım.
Önerin var mıdır hiç o fiyatlarda
Aynı performansı saglayabilcek

Birde idarelik bir sey istememe nedenim 2 yıl icinde portfolyomu ciddi sekilde gelistirip projeleri yapmam lazim universite icin.

Hocam sen ne diyosun?
Proartta 170k Legion pro 7'de 170k
130k performansli laptop + 40k tablet (magic pad 4 vb) almak da bir seçenek
Her zaman laptop taşımak zorunda da degilsin klavyeli tableti istediğin yere götür güç lazım olunca laptopu al

130k performansli laptop + 40k tablet (magic pad 4 vb) almak da bir seçenek
Her zaman laptop taşımak zorunda da degilsin klavyeli tableti istediğin yere götür güç lazım olunca laptopu al
Hocam tabletleri hic sevmiyorum ya malesef
Tasimak benim icin hic sorun degil.

Yani dokunmatik özelliği için yazdım zaten
İslemcisi tasarım programlarını kaldırır PC oyunlarını bile aciyorlardi bunda
Ya iste dedigim gibi farkli bi laptop önerileriniz varsa com guzel olur.
Suanda itopyada ayni fiyata legion pro 7 var.
Ram dışında özellikleri daha iyi ama bilemiyorum tabi

Valla satarkende ekstra zarara satmis oluyoruz genelde ya idarelik alım yapmak istemiyorum. Japonya da alacagim bir kac sey daha olucak zaten monitor gibi tasiyamayacagim.

Önerin var mıdır hiç o fiyatlarda
Aynı performansı saglayabilcek

Birde idarelik bir sey istememe nedenim 2 yıl icinde portfolyomu ciddi sekilde gelistirip projeleri yapmam lazim universite icin.
Bu güzel ama RAMi düşük ilerde yükseltme ister.

Kalite olarak herhangi bir laptop pro art ve zephyruslara yaklaşamaz macbooklar dışında. Burada seçeceğin tek şey oyun performansı ve ekran farkları. Aynı donanımlarda oyun kısmında zephyrus daha başarılı ve daha yüksek tazeleme hızına sahipken proartta dokunmatik ve daha düşük tazeleme hızlı bir ekran var.

10k fiyat farkina -16gb ram ve +4gb vram farklari var olarak legion ekran sessizlik ve ramde kazaniyor gibi 10k lık farkı ya

Kalite olarak herhangi bir laptop pro art ve zephyruslara yaklaşamaz macbooklar dışında. Burada seçeceğin tek şey oyun performansı ve ekran farkları. Aynı donanımlarda oyun kısmında zephyrus daha başarılı ve daha yüksek tazeleme hızına sahipken proartta dokunmatik ve daha düşük tazeleme hızlı bir ekran var.
Şuanda aynı zamanda Legion Pro 7 dusunuyorum itopya'da 170k'ya dusmus pro art ile ayni fiyat. Ram disinda ozellikleri daha ustun gibi

kalite anlamında fark var, proart ve zephyrus en yüksek kalite her zaman.
10k fiyat farkina -16gb ram ve +4gb vram farklari var olarak legion ekran sessizlik ve ramde kazaniyor gibi 10k lık farkı ya

Şuanda aynı zamanda Legion Pro 7 dusunuyorum itopya'da 170k'ya dusmus pro art ile ayni fiyat. Ram disinda ozellikleri daha ustun gibi

Geri