En İyi Diş Macunu Markası Sizce Nedir?

En iyi diş macunu markası

• Colgate

Oylar: 3 27.3%
  • Oral-B

Oylar: 2 18.2%
  • Paradontax

Oylar: 1 9.1%
  • İpana

Oylar: 0 0.0%
  • Signal

Oylar: 1 9.1%
  • Sensodyne

Oylar: 4 36.4%

• Oy kullanan toplam üye
    11

Abdullah021

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
402
Anketteki markaların hepsini denedim.Şahsi fikrim; Diş etlerine en iyi gelenin Paradontax,en çok ferahlatanın Colgate,dişleri en iyi beyazlatanın ise Oral-B olduğunu farkettim.Paradontax,benim diş fırçamı sertleştirdiği için ve tuzlu tadı pek hoşuma gitmediği için tercihlerimden olmadı,Colgate ise ferahlatıcı ama çok fazla köpürdüğü ve diş beyazlatmada diğerleri kadar etkili olmadığı için tercih etmedim.Oral-B ise favorim,hem uzun süren ferahlatması hemde doğuştan hafif sarı olan beyazlamasından ümidini kestiğim dişlerimi beyazlatmayı başardığı için ve tadıda gayet iyi olduğu için bence Oral-B.Sizin görüşleriniz nedir?

Kanka paradontax'ın bir beyazlatan modeli vardı bir çok oral-b'den daha iyi beyazlatıyordu. Pahalı diye almayı bıraktım eğer markette dolanırken denk gelirse foto çeker eklerim.

Kanka paradontax'ın bir beyazlatan modeli vardı bir çok oral-b'den daha iyi beyazlatıyordu. Pahalı diye almayı bıraktım eğer markette dolanırken denk gelirse foto çeker eklerim.
Markette görürsem onuda denemek isterim hocam.

• Beğen
Reaksiyonlar: Era.
hepsi hemen hemen aynı çok fark etmiyor. bazıları marvis kullanıyor ama onun da pek farkı yok.
birinde daha beyaz görünmesinin nedeni sadece içine koyulan kimyasal boyaların güneş ışığı etkisiyle beyaz görünmesi. yani kafana takma.

Colgate Total serisi iyidir tavsiye ederim .

Anket dışı bir ürün tavsiyesi istersende hocam bu olur tavsiyem .

Opalescence Cool Mint

Marvisi de öneriyorlar

Özellikle bir marka çok iyidir diyemiyorum. Genel olarak Colgate onu Sensodyne takip ediyor. İpana ve Signal'i ben yakın zamanda aldığımı hatırlamıyorum. Görmedim bile.

Anketteki markaların hepsini denedim.Şahsi fikrim; Diş etlerine en iyi gelenin Paradontax,en çok ferahlatanın Colgate,dişleri en iyi beyazlatanın ise Oral-B olduğunu farkettim.Paradontax,benim diş fırçamı sertleştirdiği için ve tuzlu tadı pek hoşuma gitmediği için tercihlerimden olmadı,Colgate ise ferahlatıcı ama çok fazla köpürdüğü ve diş beyazlatmada diğerleri kadar etkili olmadığı için tercih etmedim.Oral-B ise favorim,hem uzun süren ferahlatması hemde doğuştan hafif sarı olan beyazlamasından ümidini kestiğim dişlerimi beyazlatmayı başardığı için ve tadıda gayet iyi olduğu için bence Oral-B.Sizin görüşleriniz nedir?
İndirmdeyse Oral-B alırım iyidir ama indirim yoksa çok pahalı oluyor o zaman ne indirimdeyse onu alırım çok fark etmiyor bence. Sadece spesifik olarak Signal White Now denen üründen mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum her yeri maviye boyuyor ne koyuyorlarsa artık 😂

En güzeli benim kullandığım diş macunu sadece su ve fırça

İndirmdeyse Oral-B alırım iyidir ama indirim yoksa çok pahalı oluyor o zaman ne indirimdeyse onu alırım çok fark etmiyor bence. Sadece spesifik olarak Signal White Now denen üründen mümkün olduğunca uzak durmaya çalışıyorum her yeri maviye boyuyor ne koyuyorlarsa artık 😂
Bende seninle aynı düşünüyorum hocam.Signal White Now şuana kadar kullandığım en etkisiz olanı.Şirin babaya dönüşüyorum kullanınca.

Geri