Lemur’Un Uygun Fiyat Diye Çıkardığı Berbat Sistemler (Almayın)

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,576
Dostlar normalde kendisini severim ama direkt takipten çıktım epeydi bir troll ordusu var yorumlarda övmeye çalışan arkadaşıma daha bu atacağım sistemin hemen hemen full asus versiyonunu 70 civarına dizdim bir kaç kişi daha savunmuş onada şu cevap gelmiş ben kaç siteden baktım daha iyisi yok vs demiş Lemur troll birisi de çıkmış -kötü sistem akakçeden daha iyisini toplarım diyen adama, garantiyide kaybediyorsun diye bir savunma yazmış flfkdkdmd

Video bu herhangi bir reklam amacı yoktur sadece saçma geldi yani bu yıllardır bilinen gerçek yayıncıya parayı bas çöp tenekesini bile över örneklerini gördük ama buna takıldım inatla övüyor

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xperion-acheron-amd-ryzen-7-7800x3d-rgb-lcu360-asus-b850-wifi-asus-dual-rtx5070-12g-32-gb-ddr5-ram-1tb-m2-ssd-850w-fdos-gaming-masaustu-bilgisayar-1253701.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

Saçma sapan fiyat videodaki pc

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xperion-styx-amd-ryzen-5-7500f-asus-prime-b650m-r-asus-rtx5060-evo-8g-16gb-ddr5-ram-512gb-m2-ssd-650w-fdos-gaming-masaustu-bilgisayar-siyah-1253705.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

Bu çok çok çok inanılmaz ultra kazık saçma bir pc

Amaç karalama vs değil bu tip vb kanallara güvenipte böyle saçma sapan şeylere paranızı harcamamamanız arkadaşlar bu Forumda o imkansız gibi bir şey de zaten bunları alacak adamlar Donanım Arşivi ile tanışmamış insanlar

140k ya olan sistemi RTX5080 r7 9800x3d li kaliteli bir sistem parçaları ile dizerim. Gerçekten severek takip ettiğim bir kanaldı hiç beklemezdim demeyim de çünkü artık sosyal medyaya içerik üretenler para için her şeyi yapıyor.

80K Ekran Kartı (RTX 5080)
40K İşlemci + Ram (R7 9800X3D + 32GB)
8K Anakart (NZXT N7 B850)
7K SSD
15K PSU+Kasa Topamda 150k

Son düzenleme:
lemuru severim de pc yi zaten lemura bakarak almam :D

140k ya olan sistemi RTX5080 r7 9800x3d li kaliteli bir sistem parçaları ile dizerim. Gerçekten severek takip ettiğim bir kanaldı hiç beklemezdim demeyim de çünkü artık sosyal medyaya içerik üretenler para için her şeyi yapıyor.
Ben takipten çıktım aga takipçisini kazıklamaya çalışan adamlarla işim olmaz birde haliyle para aldıya inanılmaz övüyor yorumlarda daha iyisini topla gel vs cevapları var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

lemuru severim de pc yi zaten lemura bakarak almam :D
E tabi orası öyle hacı ama bazıları ailesi ile bile izliyoe bizim milletimiz sevdiği insana güveniyor direkt birisi gitse şimdi çocuğuna hediye alacak olsa Trendyol pc lerden yiyeceği kazıktan daha büyüğünü yiyecek 😅

130 bine 5070 mi :D bu kazıklanmanızı tavsiye ediyorum sistemi resmen.

kendine dizerken en baba parçadan alır vatandaşa kalitesiz mal seçer fiyatı da yüksektir oh ne âlâ

7K SSD
Mesajı düzenledim kanıtı ile beraber sundum aşırı derecede kazık olduğunu gösterebilmek adına

kendine dizerken en baba parçadan alır vatandaşa kalitesiz mal seçer fiyatı da yüksektir oh ne âlâ
Bunlar öyle aga isim vermeye gerek yok çok paylaşıldı parayı basıyorlar reklam veriyorlar bunlar övüyor kullanıcı kazıklanıyor madem kazıklayacaksınız aga gidin kaliteli parçalar kullanın yine kazıklayın da adam en azından kaliteli bir şey kullansın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mesajı düzenledim kanıtı ile beraber sundum aşırı derecede kazık olduğunu gösterebilmek adına
Bulur bir bahane troller de var yorumda saçmalıyolar bir şeyler 😁

1787692747045.webp

7K SSD
ama type c var mı

Dostlar normalde kendisini severim ama direkt takipten çıktım epeydi bir troll ordusu var yorumlarda övmeye çalışan arkadaşıma daha bu atacağım sistemin hemen hemen full asus versiyonunu 70 civarına dizdim bir kaç kişi daha savunmuş onada şu cevap gelmiş ben kaç siteden baktım daha iyisi yok vs demiş Lemur troll birisi de çıkmış -kötü sistem akakçeden daha iyisini toplarım diyen adama, garantiyide kaybediyorsun diye bir savunma yazmış flfkdkdmd

Video bu herhangi bir reklam amacı yoktur sadece saçma geldi yani bu yıllardır bilinen gerçek yayıncıya parayı bas çöp tenekesini bile över örneklerini gördük ama buna takıldım inatla övüyor

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xperion-acheron-amd-ryzen-7-7800x3d-rgb-lcu360-asus-b850-wifi-asus-dual-rtx5070-12g-32-gb-ddr5-ram-1tb-m2-ssd-850w-fdos-gaming-masaustu-bilgisayar-1253701.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

Saçma sapan fiyat videodaki pc

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_xperion-styx-amd-ryzen-5-7500f-asus-prime-b650m-r-asus-rtx5060-evo-8g-16gb-ddr5-ram-512gb-m2-ssd-650w-fdos-gaming-masaustu-bilgisayar-siyah-1253705.html?utm_source=new owned&utm_medium=ema-other email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

Bu çok çok çok inanılmaz ultra kazık saçma bir pc
Her fenomen yapıyor bunu, ama bu biraz abartmış 115K ya 5070 sistem falan komik yani.

Geri