Hayırlı olsun hocamAlıntıyı görüntüle
Bitmiş maalesef :/
Çok teşekkür ederim hocam.Hayırlı olsun hocam
satıcı kimdi?Alıntıyı görüntüle
hayırlı olsun hocam sağlıklı günlerde kullanmanız dileğiyleAlıntıyı görüntüle
"vrm çok düşük geldi bana"uygun mu fiyatı beyler vrm çok düşük geldi bana
ZmTeknoloji 9.6 puanı vardı HBdesatıcı kimdi?
ona bakılırsa 19 faz 90 a koyanda bulunur , bu model misal 15 faz 60 a kullanılmış , bu fiyatın yakınlarında 18 faz 60 a bu alttaki model var gigabyte ın x870 serisini almak daha mantıklı geliyor banaKardeşim bi yerden duymuşsunuz faz sayısı çoksa iyidir diye sorgulamamışsınız bile. Biri 15 faz 90A high end DrMOS koyar, biri 17 faz 50A koyar, şimdi 15 mi kötü olan 17 mi?
Daha da komponent kalitesine değinmiyorum bile, bir şeyi bilmiyorsanız yanlış yönlendirmeyin insanları.
yakın bir vakitte yeni çıkacak amd işlemcisinin çok güç çekemeyeceğini nerden biliyorsunuz ? , cpu oc ile istediğin voltaj değerine ayarlayabildiğini biliyor musunuz ?Daha fazlasını ne için kullanacaksın? Cpuya kaç watt güç sağlayabildiği hakkında fikrin var mı?
ben serwer ve render olarak kullanıyorum amacım farklı senin kullanımın bir şey değil benim içinintelmi sandın 7950x3d var oyunlarda 70-80 wattı aştığını görmedim oda bf6 warzone felan
Olay sadece faz sayısından ibaret değil. Senin attığın Gigabyte modelinde çift çipset yok. Bu bütçelerde çift çipsetli bir anakart bulabilmek başlı başına büyük bir avantaj. Ayrıca Gigabyte modelinde PCIe yuvalarından ana yuva 5.0, diğerleri ise 3.0 hızında. Benim bahsettiğim MSI modelinde ise PCIe 5.0, 4.0 ve 3.0 yuvaları bir arada sunuluyor ve bu, genişleme kapasitesi açısından çok önemli bir özellik. Üstelik MSI'da bulunan yüksek hızlı 5G ağ adaptörü (LAN) Gigabyte'ta yok. Faz sayısına gelirsek, MSI'ın güç altyapısı oldukça yeterli. Toplamdaki 15 fazın her birini 60 Amperden hesaplarsak 900 Amperlik devasa bir güç kapasitesi ortaya çıkıyor. Piyasada ekstrem bir overclock (hız aşırtma) yapmadan bu değeri aşabilecek bir işlemci zaten yok. Bu güç, kullanıcıların %90'ı için fazlasıyla yeterli. Aşırı ekstrem overclock ile uğraşacak adam da zaten gitsin 20.000 TL'lik anakart alsın.ona bakılırsa 19 faz 90 a koyanda bulunur , bu model misal 15 faz 60 a kullanılmış , bu fiyatın yakınlarında 18 faz 60 a bu alttaki model var gigabyte ın
![]()
Gıgabyte X870 Eagle WiFi7 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart
Gıgabyte X870 Eagle WiFi7 AM5 (LGA 1718) Soket Anakart [kodu] detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
1 aydan az bir süre içinde 10 k altını görmüş
❌İndirim Bitti! Başlık 'Gıgabyte Anakart AMD Am5 Atx X870 Eagle Wıfı7 9.900 TL'
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 EAGLE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GIGABYTE ANAKART AMD AM5 ATX X870 EAGLE WIFI7 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
[/URL]![]()
- d0zza
- Cevap: 32
- Forum: Sıcak Fırsatlar
ek bilgi bütün ana kart üreticileri genellikle 60 a üretir , boşa rage geçirmişsin kısaca
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yakın bir vakitte yeni çıkacak amd işlemcisinin çok güç çekemeyeceğini nerden biliyorsunuz ? , cpu oc ile istediğin voltaj değerine ayarlayabildiğini biliyor musunuz ?
benim için x870 giriş seviye ana kart alma amacım faz sayısı fazla olsun oc yapıp 9950x3d yi maximum render alıp projelerimi hızlı bitirmek , zaten kablolu wifi kullanıyorum hiç bir kablosuz veri kablolunun yerini tutmaz 2.5g bile yeterli olduğunu düşünüyorum , benim için az bu model ben kendi fikrimi beyan ettimOlay sadece faz sayısından ibaret değil. Senin attığın Gigabyte modelinde çift çipset yok. Bu bütçelerde çift çipsetli bir anakart bulabilmek başlı başına büyük bir avantaj. Ayrıca Gigabyte modelinde PCIe yuvalarından ana yuva 5.0, diğerleri ise 3.0 hızında. Benim bahsettiğim MSI modelinde ise PCIe 5.0, 4.0 ve 3.0 yuvaları bir arada sunuluyor ve bu, genişleme kapasitesi açısından çok önemli bir özellik. Üstelik MSI'da bulunan yüksek hızlı 5G ağ adaptörü (LAN) Gigabyte'ta yok. Faz sayısına gelirsek, MSI'ın güç altyapısı oldukça yeterli. Toplamdaki 15 fazın her birini 60 Amperden hesaplarsak 900 Amperlik devasa bir güç kapasitesi ortaya çıkıyor. Piyasada ekstrem bir overclock (hız aşırtma) yapmadan bu değeri aşabilecek bir işlemci zaten yok. Bu güç, kullanıcıların %90'ı için fazlasıyla yeterli. Aşırı ekstrem overclock ile uğraşacak adam da zaten gitsin 20.000 TL'lik anakart alsın.
15 VRM neye yetmiyor meselabenim için x870 giriş seviye ana kart alma amacım faz sayısı fazla olsun oc yapıp 9950x3d yi maximum render alıp projelerimi hızlı bitirmek , zaten kablolu wifi kullanıyorum hiç bir kablosuz veri kablolunun yerini tutmaz , benim için az bu model ben kendi fikrimi beyan ettim