Semsolesko
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Doğru diyorsun konuyu kapatıyorum ona da yazdım şimdi bugün para gelmezse engelleyip sabah ilk iş savcılığa gidiyorum daha da uzatmıyorum engelleyip geçicemBurada yazıp konu açman bile hata. Zaman işliyor; gerekeni yapacaksın. Yazarken bile “Yapayım mı, yapmayayım mı? Versem mi, ona buna vermesem mi?” diye düşünüyorsun. “Yok, bana bu para koymaz.” diyorsan konuyu kapatıp yoluna devam edeceksin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eywallah hocam çok teşekkür ederim evet bi kere daha yolum düştü başkası için içerisin de çıkaran yer var bu gece para gelmezse uzatmadan engelleyip savcılığa geçicem yarınBAKIRKÖY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
MÜŞTEKİ: İsim (T.C. Kimlik No: )
ADRES:
TELEFON:
ŞÜPHELİLER:
SUÇ: Bilişim sistemlerinin araç olarak kullanılması suretiyle internet üzerinden nitelikli
dolandırıcılık (TCK m. 158/1-f)
SUÇ TARİHİ:
KONU: Şüphelilerin şahsımı hileli işlemlerle dolandırması nedeniyle cezalandırılması ve
mağduriyetime neden olan toplam x TL paranın suç tarihlerinden itibaren işleyecek yasal
faiziyle birlikte tahsili istemli suç duyurusu dilekçesidir.
AÇIKLAMALAR
HUKUKİ NEDENLER: 5237 Sayılı TCK m. 158/1-f ve ilgili tüm mevzuat.
SONUÇ VE İSTEM
- Şüpheliler hakkında gerekli soruşturmanın titizlikle yürütülerek haklarında kamu davası
açılmasına karar verilmesini,
- Dolandırıcılık suçuna konu olan ve haksız şekilde elimden çıkan toplam x TL ana
paranın, suç tarihi olan xxxx tarihinden
itibaren işleyecek yasal faiziyle birlikte şüphelilerden tahsil edilerek mağduriyetimin
giderilmesini saygılarımla arz ve talep ederim.
(savcılığa suç duyurusnda bulunduğun günün tarihi)
Müşteki
(ismin )
(İmza)
hocam zamanında kendim gemini den oluşturmuştum, bunu geminiye at ve gerekli düzenlemeleri yapmasını iste ardından google dan word e gir ve oradan hallet eğer ilk defa suç duyurusunda bulunuyorsan merak etme hiç uzun sürmüyor savcının odası genelde zaten boş oluyor direkt hallediyorlar gerekli işlemleri 5dk falan sürüyor, uzun süren şey dilekçeyi oluşturmak ve ben sana bir dilekçe örneği attım bunu gemini ile düzenle ve suç duyurusunda bulun ayrıca suç duyurusu için yanlış hatırlamıyorsam yanında önlü arkalı kimlik fotosu bulunması gerekiyordu ve birkaç belge daha gerekiyor olabilir ona göre internetten bakarsın, etrafta kırtasiye de aramana gerek yok çünkü zaten bina da fotokopi çeken bir yer var oradaki çalışanlara sorarsan gösterir ama fotokopi ücretleri pahalıydı