Firefox Ahmet
80+
- Reaksiyon skoru
- 119
Kredi kartımdan sipariş geçtim incehesap paramı geri ne zaman yatırır acaba
Kredi kartımdan sipariş geçtim incehesap paramı geri ne zaman yatırır acaba
14.gün yatırırlarKredi kartımdan sipariş geçtim incehesap paramı geri ne zaman yatırır acaba![]()
Valla umursamam thh icra fln ne varsa kağıt atarım hepsine 14 günlük faizi almak için14.gün yatırırlar![]()
gerçekten samsung g60sd ile beklememi önerir misin? 322urdx36 muadilleri türkiyede seneye mayıs gibi falan satışa çıkmaz mı,Trueblack1000 gelene kadar devam
322urdx x36 uzun süre götürür. Ancak oled gelişimi aşırı hızlı. 2028 de Trueblack1000 bile göeirebiliriz belki.gerçekten g60sd ile beklememi önerir misin? 322urdx36 muadilleri türkiyede seneye mayıs gibi falan satışa çıkmaz mı,
bu alacağımı seneye mayısta alacak olursam 4-5 sene kullansam yeter daha sonra bütçe rahatlıyor
bu 5.nesilin gelmesi 6 ay gibi sürer diye düşünüyorum onun yerine gelecek ay XG27AQWMG almalı mıyım sence yada farklı alternatif var mı?27 bin tl ye mat 4.nesil var. Ben olsam glossy 4.nesil alırdım. OLED fiyatları eskisine göre biraz düştü ancak daha da düşer mi bilmiyorum. MO27Q28G ve 27GX700A B mat 4.nesil. XG27AQWMG ve MO27Q28GR glossy 4.nesil. Ayrıca 5.nesil qd oled tanıtıldı
Gigabyte MO27Q40
2k 27''
400hz yenileme hızı
Windows uyumlu Dikey RGB şerit düzeni
Penta Tandem QD-OLED panel
5.nesil panel
ObsidianShield Film
Sdr 300nit parlaklık
1300nit hdr parlaklık
Black crush sorunu yeni nesil ile büyük oranda çözüldü
(Tahmine göre Trueblack600)
![]()
![]()
![]()
...![]()
Gigabyte plans 540Hz 24.5-inch WOLED and 400Hz 27-inch QD-OLED monitors - VideoCardz.com
Gigabyte is preparing four new OLED gaming monitors with refresh rates from 180Hz to 540Hz. The roadmap also includes a 27-inch RGB-stripe QD-OLED model.videocardz.com
4k istemiyorsan AQWMGbu 5.nesilin gelmesi 6 ay gibi sürer diye düşünüyorum onun yerine gelecek ay XG27AQWMG almalı mıyım sence yada farklı alternatif var mı?
mo32u24 al geç amazon satıcılı 6 taksit4k 32 daha cazip geliyor onda tercihin nedir maks 40 bin
ama yine de 4k 27 de önerebilirsen iyi olur bu 3 seçeneği daha yorum istemeden kendim seçer alırım
Lg 32gx850a b Mag272up x244k 32 daha cazip geliyor onda tercihin nedir maks 40 bin
ama yine de 4k 27 de önerebilirsen iyi olur bu 3 seçeneği daha yorum istemeden kendim seçer alırım
güzele benziyordu neden iade ettin ben de almak isterim güzele benziyo çünküKredi kartımdan sipariş geçtim incehesap paramı geri ne zaman yatırır acaba![]()
İlk monitörüm rog xg279q idi benim gözler ips renklerine alıştı va alınca kontrast iyide olsa solgun renklerle yapamadımgüzele benziyordu neden iade ettin ben de almak isterim güzele benziyo çünkü