challenger daha iyi diyen arkadaşa katılıyorum.40k 9070 xt 750w bronze psu
Prime ın soğutması CHALLENGER dan kötümü acaba?Bu AMD prime soğutma performansı kötü en kötü Sapphire pulse alın veya vatandan asrock Challenger 36.700 civarına düşüyor
zam beklemeli miyim diye soruyorsunuz kısacakBu kart için daha indirim beklememeli miyiz sizce?
40 binKaç paraydı ki ne fiyat yazıyor ne bir şey
Msi a750gf ile pulse ve red devil kullandım 9700x ile sorun yoktu ama yinede içimin rahat etmesi için yükseltmiştim psu yu bencede kullanılabilir ama yinede imkan varsa 850w daha iyiMinimum 750w öneriliyor 9070xt için
Çok rahat yeterli750 beslemeye yeter mi
Bu tarz bundlelerde tekli iade oluyor mu hocam bundle den verilen fiyat üzerinden ? İade kısmında gelecek zamanda sorun oluşursa bilgi verir misin ? Bazen 5080'li bundleler de geliyor alıp güç kaynağını tekli bir şekilde iade edebiliyor muyuz bilmiyorum.ay başı bütün kampanyalara katıl diyorum hocam işte bu ay bu kartla yüksek alım bunu yaptım bunları verdi, güç kaynağını iade ederim bi gelsin de, gerçi yeni nesilmiş olmazsa eldeki psu yu okutup bunu da kullanabiliriz atx 3 çıkışı iyi olur
Bundle de iade ederken içerisindeki bütün ürünleri iade etmen lazim diye biliyorumBu tarz bundlelerde tekli iade oluyor mu hocam bundle den verilen fiyat üzerinden ? İade kısmında gelecek zamanda sorun oluşursa bilgi verir misin ? Bazen 5080'li bundleler de geliyor alıp güç kaynağını tekli bir şekilde iade edebiliyor muyuz bilmiyorum.