❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Kaç paraydı ki ne fiyat yazıyor ne bir şey

Bu AMD prime soğutma performansı kötü en kötü Sapphire pulse alın veya vatandan asrock Challenger 36.700 civarına düşüyor
Prime ın soğutması CHALLENGER dan kötümü acaba?

Alana hayirli olsun bu fiyata bu bundle baya iyi kartin kendisi olmus 46500 hadi psu da 4000 de 50 bin cok cok iyi fiyat
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alana hayirli olsun bu fiyata bu bundle baya iyi kartin kendisi olmus 46500 hadi psu da 4000 de
Kaç paraydı ki ne fiyat yazıyor ne bir şey
40 bin

Ekran kartı yanında gelen güç kaynağı "Asus TUF-GAMING-750B-EVO Gen5.1 750 W" 80+ Gold ile gayet iyi paketmiş. Kaçıranlar üzülebilir.
9800x3D ile kullanılsa bile tam yükte toplam 450W kadar güç çeker. Bu da güç kaynağı için %60 yüke tekabül eder.
Hangi 9070 XT daha iyi, daha serin çalışır olayına takılmamanızı tavsiye ederim. En serin çalışan ile en sıcak çalışan arasında 5 - 10 derece fark var. Hangisini indirimde, makul fiyatla bulursanız alın geçin.
Hem Taichi hem de TUF 9070 XT kullanmış biri olarak, VRAM Taichi'de 5 derece daha serin çalışıyordu. Taichi yeni nesil güç beslemesi ile çalışıyordu diyebilirim. 9070 XT Prime kullanıcısında Vram sıcaklığı +5 derece daha fazla olur, hepsi bu.

Minimum 750w öneriliyor 9070xt için
Msi a750gf ile pulse ve red devil kullandım 9700x ile sorun yoktu ama yinede içimin rahat etmesi için yükseltmiştim psu yu bencede kullanılabilir ama yinede imkan varsa 850w daha iyi

ay başı bütün kampanyalara katıl diyorum hocam işte bu ay bu kartla yüksek alım bunu yaptım bunları verdi, güç kaynağını iade ederim bi gelsin de, gerçi yeni nesilmiş olmazsa eldeki psu yu okutup bunu da kullanabiliriz atx 3 çıkışı iyi olur
Bu tarz bundlelerde tekli iade oluyor mu hocam bundle den verilen fiyat üzerinden ? İade kısmında gelecek zamanda sorun oluşursa bilgi verir misin ? Bazen 5080'li bundleler de geliyor alıp güç kaynağını tekli bir şekilde iade edebiliyor muyuz bilmiyorum.

Bu tarz bundlelerde tekli iade oluyor mu hocam bundle den verilen fiyat üzerinden ? İade kısmında gelecek zamanda sorun oluşursa bilgi verir misin ? Bazen 5080'li bundleler de geliyor alıp güç kaynağını tekli bir şekilde iade edebiliyor muyuz bilmiyorum.
Bundle de iade ederken içerisindeki bütün ürünleri iade etmen lazim diye biliyorum

Bundle olmasının amacı zaten cazip bir ürün yanında, cazip olmayan elde kalmış ürünün satılıp stok eritilmesi. Ekran kartı kalsın psu yu iade edeyim derseniz olmaz muhtemelen. Bundle olmasının mantığı kalmaz o zaman. 2. elden satarsınız psuyu

Geri