🔥İndirim Darmoshark M3 V2 8k ₺1999

darktower

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
1,271
Dış malzeme kalitesi için bir şey diyemem, ama 3395 sensör, Realtek MCU, 80 milyon switch ve TTC Gold tekerlek için iyi fiyat.

Kutu içeriği de iyi. Uygun fiyatlı fare arayanlar varsa bakabilir. FPS oyunları, hikaye veya genel oyunculuk için iş görür. Ayrıca içerik üreticisi kodları ile ₺1800 falan da denk gelecektir.

2026-08-26_18-51.webp

2026-08-26_18-54.webp

1500'e haste 2 wireless aldık bile. İade etsem mi ki

Bende yeşili var. Benim gibi büyük elliler için zaten bundan ucuz adam akıllı kablosuz fare seçeneği yok. Deathadder V3'ten geçtim. O yüzden bunu öneririm. Deathadder V3'ten daha iyi malzeme kalitesi var, daha tok hissettiriyor ve tekerleği de sağlam gibi görünüyor. Uzun kullanımda ne olur bilmem ama 3 aydır sorun yok. Terli ellerle de kullandım. Boya atması, renk parlaması vs. olmadı.

Son düzenleme:
1 gram beğenmedim bu haste 2 mouseu direkt rafa kaldırdım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dpi değişmesi falan var ve software çöp.
haste2 baya leş bi mouse bence

bunu mu alıyım asus rog harpe ace mini mi
Kullanımına bağlı, çok rekabetçi FPS oynamıyorsan ve hikayeli oyunlar tüketiyorsan bu fiyata Darmoshark daha mantıklı. Gerçi özelliklere göre rekabetçi olsan da 3395 işini görür. Ayrıca bence Asus yerine ₺3600 falan daha farklı markalar alınabilir. O tarafta ayrı bir öneri konusu açın.

Mesela bütçe biraz zorlayıp şu ürün alınabilir. Kendim de turuncusunu kullanıyorum bayağı iyi ürün. Benzeri ATK tarafında olanları da var.

Dış malzeme kalitesi için bir şey diyemem, ama 3395 sensör, Realtek MCU, 80 milyon switch ve TTC Gold tekerlek için iyi fiyat.

Kutu içeriği de iyi. Uygun fiyatlı fare arayanlar varsa bakabilir. FPS oyunları, hikaye veya genel oyunculuk için iş görür. Ayrıca içerik üreticisi kodları ile ₺1800 falan da denk gelecektir.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bunun scrolllu kalitesizmiş hemen bozuluyormuş bir yerden duydum kesin bilgisi var mıdır sizde yalansa alayım dişrekt. fps oynuyom 1k hz kullancam

bunun scrolllu kalitesizmiş hemen bozuluyormuş bir yerden duydum kesin bilgisi var mıdır sizde yalansa alayım dişrekt
TTC Gold var, çoğu ₺3000-4000 farelerde falan kullanılan ve TTC markasının en iyi encoderlarından biri. Yani encoderın bozulması için gerçekten fareyi falan fırlatmak gerekiyor herhalde. Elimdeki ₺4000 farede de TTC Gold var. Tabii fiyata göre ürünün plasitk kalitesi değişiyor. O tarafta da dediğim gibi bir bilgim yok.

Kullanımına bağlı, çok rekabetçi FPS oynamıyorsan ve hikayeli oyunlar tüketiyorsan bu fiyata Darmoshark daha mantıklı. Gerçi özelliklere göre rekabetçi olsan da 3395 işini görür. Ayrıca bence Asus yerine ₺3600 falan daha farklı markalar alınabilir. O tarafta ayrı bir öneri konusu açın.

Mesela bütçe biraz zorlayıp şu ürün alınabilir. Kendim de turuncusunu kullanıyorum bayağı iyi ürün. Benzeri ATK tarafında olanları da var.
bakacağım teşekkürler marka takıntım var biraz o yüzden bilindik markalar dışında tercih etmiyorum ama bir araştıracağım attığınız mouseyi teşekkürler

Geri