Sorundan bağımsız olarak 2 bin lira farka rog b850i düşünmez misiniz ?
12499 TL
12499 TL
Aklımda o da vardı fakat kule tipi soğutucu kullanıyorum ve bu anakartın ssd bloğu çok yüksek sığar mı sığmaz mı bilemediğimden bu seçeneği elemiştim.Sorundan bağımsız olarak 2 bin lira farka rog b850i düşünmez misiniz ?
12499 TL
Hocam sorun düzelir düzelmez bilemem ama o psuyu kullanmanızı tavsiye etmem.Aklımda o da vardı fakat kule tipi soğutucu kullanıyorum ve bu anakartın ssd bloğu çok yüksek sığar mı sığmaz mı bilemediğimden bu seçeneği elemiştim.
Aynı PSU nun iki farklı modeli var, birisi full range ki bu c- tier. Diğeri 230v olan versiyon dediğiniz gibi o çöp. Bendeki full range modeli. Bu da mı sıkıntı çıkartır gerçekten?Hocam sorun düzelir düzelmez bilemem ama o psuyu kullanmanızı tavsiye etmem.
üstünde mi yazıyor full range diye ben bulamadım da öyle bir model, direkt TR şebekesine göre 230 diye değerlendirdimAynı PSU nun iki farklı modeli var, birisi full range ki bu c- tier. Diğeri 230v olan versiyon dediğiniz gibi o çöp. Bendeki full range modeli. Bu da mı sıkıntı çıkartır gerçekten?
Evet hocam kutusunun arkasındaki şablona göre full range dediler forumda, daha önce sormuştum. 100-240v full range oluyormuş.üstünde mi yazıyor full range diye ben bulamadım da öyle bir model, direkt TR şebekesine göre 230 diye değerlendirdim
evet full rangeEvet hocam kutusunun arkasındaki şablona göre full range dediler forumda, daha önce sormuştum. 100-240v full range oluyormuş.Alıntıyı görüntüle
O halde psu sorununu eliyor muyuz hocam? Sıfır aldım üstelik sorun o değil gibime geliyor.evet full range
diyemeyiz direkt hepsini yaptıktan sonra aday o. eğer iade hakkınız varsa psuda sorun olmasa bile değişim düşünün.O halde psu sorununu eliyor muyuz hocam? Sıfır aldım üstelik sorun o değil gibime geliyor.
Hocam PSU yu yeni alırım o da mühim değil fakat bendeki dertler pek PSU luk gibi değil. Direkt EXPO yapmıyor anakart 2 saat boyunca siyah ekran. Hatta 4800 de bile 2 saat boyunca siyah ekran yediğim oldu hiçbirşey ellemeden. Nvidia sürücülerinde sürekli deli dehşet gecikme var 180 fps sabit oyun dual channel ram var ama ekranda sürekli bir takılma mevcut. Ekran kartım da sıfır. Onu geçtim ara ara masaüstünde donma ve imleç atlaması gibi şeylerle karşılaşıyorum ssd de sıfır ve gen 4 %100 sağlık. Temiz windows kurdum 3 kez internetsiz driver kurdum ddu ile nvidiayı sildim kurdum yapmadığım bir şey kalmadı öyle söyleyeyimdiyemeyiz direkt hepsini yaptıktan sonra aday o. eğer iade hakkınız varsa psuda sorun olmasa bile değişim düşünün.
Evet psu ile ilgili değil muhtemelen ama anakart olduğu anlamına da gelmiyor. Sorun çözüldüğünde bile psunun zayıf halka olduğunu söylemek istedim ben.Hocam PSU yu yeni alırım o da mühim değil fakat bendeki dertler pek PSU luk gibi değil. Direkt EXPO yapmıyor anakart 2 saat boyunca siyah ekran. Hatta 4800 de bile 2 saat boyunca siyah ekran yediğim oldu hiçbirşey ellemeden. Nvidia sürücülerinde sürekli deli dehşet gecikme var 180 fps sabit oyun dual channel ram var ama ekranda sürekli bir takılma mevcut. Ekran kartım da sıfır. Onu geçtim ara ara masaüstünde donma ve imleç atlaması gibi şeylerle karşılaşıyorum ssd de sıfır ve gen 4 %100 sağlık. Temiz windows kurdum 3 kez internetsiz driver kurdum ddu ile nvidiayı sildim kurdum yapmadığım bir şey kalmadı öyle söyleyeyim
Evet ilk fırsatta yükselteceğim psu yu haklısınız.Evet psu ile ilgili değil muhtemelen ama anakart olduğu anlamına da gelmiyor. Sorun çözüldüğünde bile psunun zayıf halka olduğunu söylemek istedim ben.
Dediğiniz gibi kule tipi soğutucunun vidalarını 2-3 tur gevşettim işlemciye olan baskı azaldı, stres testi sonucu işlemci max 72 derece gördü fakat yaptığım gecikme testleri sonucu aynı ve expo sorunu da devam etmekte. Farkettirir mi bilmem ama BIOS 1 fps resmen takıla takıla gidiyorum içerideEvet psu ile ilgili değil muhtemelen ama anakart olduğu anlamına da gelmiyor. Sorun çözüldüğünde bile psunun zayıf halka olduğunu söylemek istedim ben.