🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9781 TL 🔥

Standart bir oyuncu kasası için rezalet fiyatlar. Aynı performansı biraz daha sesli olarak sağlayan markalar var, fiyatları da 2000 civarında. Siyah 120 mm Fanları 1000 TL’ye düşerse alırım yoksa evimin kapısından içeri giremez.

Marka ateşlediği yapanların da Noctua soğutucularını görmek isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Üff çok ucuzmuş hemen 5 tane alayım
Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500 olsa çok iyiymiş ama 5 bine de düşmez sanırım.

Benim o kadar performans ihtiyacım yok, termalright peerless LCD ekranlı çift fan modeli var, o da 3-4 bin lira şu anda. Gayet yeterli.

Arkadaslar fiyat her ne kadar su ekonomide bir hava sogutucu icin pahali da olsa markanin meraklisina bilgi vermek amacli yaziyorum.

Gercekten buyuk firma yaklasik 2023'ten beri Noctua NH-D15 kullaniyorum 2024 yillarinin sonlarinda oylesine bir mail atmistim aldigim urunde DDR5 kitleri yok piyasada herkes ddr5 anakart kullanmaya basladi nasil temin edecegim diye bir baktim 3 hafta sonra Avusturya'dan bir kargo geldi ucretsiz DDR5 kitlerini gonderdiler. Ilk gunden beri sifir ses ve mukemmel bir sogutma ile calisiyor. En buyuk mudur bilmem ama cok buyuk bir hareketti benim icin. Urununun arkasinda durduklarini ve RGB olayini hic sallamadiklarini biliyorum. Suse degil performansa onem veriyorlar.

Noctua markasini gorunce bir an duygulandim, paylasmak istedim. :)

Daha yeni bundan aldım memnunum, Noctua kalitesinde değil ancak fiyatı da ona göre uygun...

Hocam neden bundan aldınız?
Aynı fiyata ya da daha uyguna daha fazla fanlı, borulu modeller vardı.

Merak ettim, sormak istedim.

Saçma sapan bir konu, saçma sapan bir ürün, saçma sapan bir ilan, saçma sapan bir fiyat, saçma sapan bir paylaşım.

Her şeyin bir limiti olur. Ortalama 2000 TL hava soğutucusu 60 da tutarken, bilemedin bu 55 de tutar. Maks 5 derece. İstersen koca sanayi tipi vantilatör tak.

5 den fazla etki eden sıvı soğutma, 20 derece fark olsun istersen nitrojen kullanırsın.

Bence de ucuz değil ama normal fiyatı bu hocam. 2023 yılında arkadaşa aldım bir tane kendi amazon hesabımdan, şimdi baktım o zaman 3500 den 2 bin lira altına inince almışız. Bakıyorum maaşım 7 kat artmış bu 3 senede enflasyondan dolayı. Ürün şu an 10 bin lira altında fırsat gibi duruyor, 7500 olsa çok iyiymiş ama 5 bine de düşmez sanırım.

Benim o kadar performans ihtiyacım yok, termalright peerless LCD ekranlı çift fan modeli var, o da 3-4 bin lira şu anda. Gayet yeterli.
Problem olan şey 3 sene önce o fiyatın da çok yüksek olması. Gelirim arttı fiyatı daha az arttı gibi bir şey değil bu.

Kule tipi alacak olan bunu alsın. Öyle Noctua olsa üff falan diyip içlenmeye de gerek yok. Maksimum olacağı 3 derece soğuk çalışır işlemci, birkaç desibel de sessiz olur o kadar

Arkadaşta Segotep FZ6 Pro + 5800X3D var ve fan ayarı yapınca gayet sessiz çalışmaya başladı. Kule tipine bu paraları vermek saçma. Başka parçaya yatırım yapılır o parayla.

5k lık işlemciye 10k lık soğutucu.

3K ya çok güzel sıvı soğutmalar varken buna para verilir mi bilemem.

Ha ürün baya güzel yalan yok.

Çok niș kitleye hitap eden bir ürün fiyatı görünce buna lan dedim istemsiz.

Güzel ama çok pahalı. 2-3 bin liraya alınan hava soğutucularından pek bir farkı olduğunu sanmıyorum.

Geri