❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

Yeni topladığımız sisteme msi b650-a ile nv3 1tb ssd almıştım, henüz açmadım kutularını. Bu anakart indirimini yeni gördüm ancak fiyatı yükselmiş. Bugün itopyadan goodram gen5 ssd aldık, bu anakartla birlikte neredeyse aynı fiyata geliyorlar güncel olarak. Eldekileri iade edip güncel fiyattan alınır mı yoksa daha iyi bir anakart bulabilir miyim benzer fiyata b850/x870
Hocam hb satıcısında 10.6 ya 3 taksitle aldım bir süredir ana kart arıyordum bu fiyata daha iyisine denk gelmedim ki 8 k ya alanlar bedavaya aldı b650 ile ciddi fark var iade şansınız varsa kaçırmayın DDR 5 geçmek ciddi külfetki olacak ama ddr4 satınca yine çok zarar girmeyecrğiz gibi sıfırdan pc toplayanlara allah güç kuvvet versin

Hocam hb satıcısında 10.6 ya 3 taksitle aldım bir süredir ana kart arıyordum bu fiyata daha iyisine denk gelmedim ki 8 k ya alanlar bedavaya aldı b650 ile ciddi fark var iade şansınız varsa kaçırmayın DDR 5 geçmek ciddi külfetki olacak ama ddr4 satınca yine çok zarar girmeyecrğiz gibi sıfırdan pc toplayanlara allah güç kuvvet versin
bende hepsiburadan 10600 aldım sonra indirimi görünce onu iptal ettim. bu seferde indirimde aldığım satıcı stokta yok diye iptal etti :D. bu indirimi gördükten sonra artık için el vermiyor tekrardan 10600tl ye almaya.

bende hepsiburadan 10600 aldım sonra indirimi görünce onu iptal ettim. bu seferde indirimde aldığım satıcı stokta yok diye iptal etti :D. bu indirimi gördükten sonra artık için el vermiyor tekrardan 10600tl ye almaya.
sizde haklısınız hocam ama bu fiyata b850 ler bile zor bulunuyor bu anakart yine çok uygun zaten satıcıda hb idi dün aldım bu sabah geldi

10600e MSI yerine colorful x870 anakartlar da bakabilirsin inchesap da sık sık gg de fiyat düşüyor

Fiyatı düştü tekrardan ihtiyacı olan değerlendirebilir gerçekten güzel bir fiyat böyle bir anakart için.

Geri