❌İndirim Bitti! MSI Pro X870e-S Evo Wi-Fi AMD Am5 Ddr5 Atx Anakart 8.099 TL

önemli olan çalıştırmak değil maximum performansı almak bunu anlamadıysanız fikrimi yalanlamanıza gerek yok
Maximum performans ile ne amaçlayacaksınız 9950x3d ile lütfen açın bu konuyu , 12+2+1 VRM ile 12 VRM her biri 60A , basit bir matematik bile işlemci ortalam 1.2V çekirdek voltajı yapsan kağıt üstünde 860W kadar desteklediğini bilmelisin , Ortalama 200w harcayan bir işlemci için yeterli görünüyor ama sana göre yetersiz olabilir .

yakın bir vakitte yeni çıkacak amd işlemcisinin çok güç çekemeyeceğini nerden biliyorsunuz ? , cpu oc ile istediğin voltaj değerine ayarlayabildiğini biliyor musunuz ?
Pratik olarak başlıktaki anakart 480 watt TDP'li işlemcileri zorlanmadan besleyebilir. 9950x3d tam yükte 260 watt civarında güç tüketiyor. anlayacağın bu işlemciden neredeyse 2 tane kaldırabilir anlamına geliyor. Yeni mimaride bu kadar güçlü işlemci çıkması mümkün değil.

ben serwer ve render olarak kullanıyorum amacım farklı senin kullanımın bir şey değil benim için
gene ne değişecekki 150 watt yaksa zaten 3 tanesi karşılar 12+2+1 60a diyor 2+1 ram ve soc için
12 × 60A = 720A
Örneğin CPU çekirdek voltajını yaklaşık 1,20 V kabul edersek:
720A × 1,20V ≈ 864W

hadi uydurma desek 12 faza 2 mosfet 1 bobini 2 faz diye hesaplıyorlar desek gene 6 faz eder 432 watt de

10 yıl önceki gibi değil 3-4 tane dandik 20 amper faz koyarlardı renderı bırak normal kullanımda bile çok yanardı sadece gigabyte 1-2 faz fazla koyardı

ekran kartı olsun anakart olsun fazla fazla vrm var sapphire 9070 pulse var bende ucuz modeli oyunda 220 watt yapay zekada 400 watta dayanıyor ısı hiç değişmiyor

bende alacaktım ama 3 ekran kartı takmam lazım pci portlar az

bende çiçeksepeti.com da aynı satıcıdan aldım ama spariş alındı diye kalmış hazırlanıyor bile yazmıyor ondan sordum. neyse size gönderdiyse benimkinide gönderir sanırım.

Aynı satıcıdan aldım çiçeksepeti.com üzerinden sparişi iptal etti
çok geçmiş olsun hocam, büyük ihtimalle elindeki stok bitmiştir.

Yeni topladığımız sisteme msi b650-a ile nv3 1tb ssd almıştım, henüz açmadım kutularını. Bu anakart indirimini yeni gördüm ancak fiyatı yükselmiş. Bugün itopyadan goodram gen5 ssd aldık, bu anakartla birlikte neredeyse aynı fiyata geliyorlar güncel olarak. Eldekileri iade edip güncel fiyattan alınır mı yoksa daha iyi bir anakart bulabilir miyim benzer fiyata b850/x870

Yeni topladığımız sisteme msi b650-a ile nv3 1tb ssd almıştım, henüz açmadım kutularını. Bu anakart indirimini yeni gördüm ancak fiyatı yükselmiş. Bugün itopyadan goodram gen5 ssd aldık, bu anakartla birlikte neredeyse aynı fiyata geliyorlar güncel olarak. Eldekileri iade edip güncel fiyattan alınır mı yoksa daha iyi bir anakart bulabilir miyim benzer fiyata b850/x870
10500 bile çok iyi x870e için, ancak once iade etseniz elindekileri daha iyi .

Son düzenleme:
Geri