Ryzen 7 7800x3d Üzerine Sistem Toplama Yardımı Ekran Kartı SSD Dahil Değil

ywywywy

80+
Reaksiyon skoru
28
Bütçe
45000
Öncelikle selamlar arkadaşlar. Bir sistem toplamayı düşünüyorum. Am4 ten am5 e geçiş için. İhtiyacım olanlar SSD ve ekran kartı dışında her şey. Kasa ve PSU dahil. İşlemci olarak kesin seçimim ryzen 7 7800x3d dir. Ancak diğer parçalar konusunda hala seçim yapamadım anakart olsun kasa olsun. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fiyat olarak uyguna gelirse süper olur

X870, 32GB ram, Kasa da bitfenix ve PSU 750W

B650 yeter o işlemciye kendmde b650 kullanıyorum baya fp iyi b650ler var. b650 üstü her şeyi alabilirsin ekran kartını bilmiyorum ama cratos psu ya da nzxt c850 bakabilirsin

Eğer çok üst bir modelse B650, bu işlemciyi alt düzeyde bir model verirsek VRM'ler iflas eder.
Ayrıca NZXT tercihi de mantıklı olmuş.

B650 yeter o işlemciye kendmde b650 kullanıyorum baya fp iyi b650ler var. b650 üstü her şeyi alabilirsin ekran kartını bilmiyorum ama cratos psu ya da nzxt c850 bakabilirsin
Tam modeli nedir anakartin hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

X870, 32GB ram, Kasa da bitfenix ve PSU 750W
Hocam kasada model belirtirsek Süper olur bide bitfenixin bazı kasaları frgb

Tam modeli nedir anakartin hocam

Hocam kasada model belirtirsek Süper olur bide bitfenixin bazı kasaları frgb
Colorful B650M Plus Wifi V15 kullanıoyorum incehesaptan 5bine almıştım.

Eğer çok üst bir modelse B650, bu işlemciyi alt düzeyde bir model verirsek VRM'ler iflas eder.
Ayrıca NZXT tercihi de mantıklı olmuş.
Katılıyorum hocam bütçe varsa msi gaming plus b850 öneririm

Colorful B650M Plus Wifi V15 kullanıoyorum incehesaptan 5bine almıştım.

Katılıyorum hocam bütçe varsa msi gaming plus b850 öneririm
Peki hocam Alınır mı? benim isteğim böyle özellik olarak çöp olmasın ve beslese yeter yarın bende incehesap gaming gecesi beklicem

Peki hocam Alınır mı? benim isteğim böyle özellik olarak çöp olmasın ve beslese yeter yarın bende incehesap gaming gecesi beklicem
ben forum tavsiyesi üzerine almıştım wifili 5bin fiyat baya iyi mosfetleri bayada iyi yani

Son düzenleme:
Belirlediğiniz ekran kartı modeli ne?

Ayrıca bütçeye işlemci dahil mi?

Son düzenleme:
Belirlediğiniz ekran kartı modeli ne?

Ayrıca bütçeye işlemci dahil mi?
Hocam ekran kartım var rx9060 onu sonradan degistircem hedefim ilk am5 e geçmek işlemci tabikide dahil işlemcide ryzen 7 7800x3d bı kaç şeye göre tabikide bütçede artışa gidebilirim ama önceliğim şuan bana işlemciye uygun anakart onerilmesi

Anakart olarak aklımda colorful battle ax b650 m var yada Asus b850m k kararsızım ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,312
Üyeler
202,850
Son üye
KeremCanBaba
Geri