Gta 6 / 26 Dk'lık Fragman Geldi !

Keşke şu konsollar patlasa,bozulsa,iflas etse. Her zaman teknolojiyi yavaşlatanlar bunlar

Grafik olarak cyberpunkdan çokta ileri gidememiş ama onuda ps5 in donanımına veriyorum, pc de çok daha iyi grafikler görürüz artık.
30 fps oynatmak için kısmışlar gibi biraz

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Bilmiyorum gta ruhu gitmiş gibi veya öyle gözüküyordu hani çizgi film gibi geldi demin gta5den çıktım o yüzden diyorum sokaklar çok minik gibi geldi ve fragmanda herşeyi detaya dökmüşler bu belli yere kadar iyi aşırısı bozuyor genel sevdim zaten de umarım ilk dediklerim gibi değildir oyunun mekanlarını çeşitli yerlerini baya beğendim güzel hissettirir mekanikleri de garip geldi biraz bana rdr2 den de garip net de konuşamıyorum gameplay da değil trailer de ortaya karışık bırakmışlar anlamadım neyin ne olduğunu

Bilmiyorum gta ruhu gitmiş gibi veya öyle gözüküyordu hani çizgi film gibi geldi demin gta5den çıktım o yüzden diyorum sokaklar çok minik gibi geldi ve fragmanda herşeyi detaya dökmüşler bu belli yere kadar iyi aşırısı bozuyor genel sevdim zaten de umarım ilk dediklerim gibi değildir oyunun mekanlarını çeşitli yerlerini baya beğendim güzel hissettirir mekanikleri de garip geldi biraz bana rdr2 den de garip net de konuşamıyorum gameplay da değil trailer de ortaya karışık bırakmışlar anlamadım neyin ne olduğunu
Benimde böyle kafam kariştı baya oyun çıkincaya kadar beklicez mecbur

CP2077 rt, pt full açıkken bundan çok daha iyi görünüyor

2 Fotoğrafla kapatıyorum bu konuyu, iki oyunun uzak mesafe farkı. Fazla ışık olunca en iyisi olmuyor :kekw:

1787860235419.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
GTA 6'nın uzun versiyon oynanış fragmanı resmi olarak Netflix'te yayınlandı !
Hesabınız varsa girip izleyebilir, yoksa da yayıncılardan izleyebilirsiniz. Telif atılmıyor.

Şahsi fikrim: Bu oyun pişmiş arkadaşlar. Ps portu buysa pc portunu hayal bile edemiyorum. Birde ekstra olarak modcular uçuracak oyunu oda var. Pırasa abi elinde ki buildi internete salarsa pc portunun çıkışı erkene çekilebilir. İşin özü bu oyuna böbreği bırakıcaz gibi duruyor hayırlısı. Puanım 10/10

Alıntıyı görüntüle
Yayınlanan oynanış videosunun tamamını izledim.Oyun grafiksel anlamda gerçekten elit seviyede.Değil önceki Rockstar oyunlarında oyun tarihinde böyle sağlam grafiklere sahip bir oyun görülmemiştir.Araba sürüşü dengeli gözüküyor GTA 5 ve GTA 4 arasında.Çatışma anlarındaki kan sıçramaları ve slow motion anlar gayet hoş duruyor.Stript Clubta Jasonun para saçtığı yerde tıpkı GTA 5 ten aşina olduğumuz gibi.Bir diğer husus ise karakterler arası geçiş;her şartlarda iki karakter arasında geçiş yapabiliyoruz,Jason ve Lucianın mesajlaştığı esnada geçiş yaptığı sahne tatmin ediciydi.Su fiziği ise tam beklediğimiz gibi oyunun en etkileyici kısımlarından biriydi,NPC lere gelirsek oyunun NPC yoğunluğu fazlaydı,özellikle gece barlarından birinde inanılmaz bir yoğunluk vardı bu durum FPS yi ciddi manada etkileyecektir.Genel anlamda oyun gayet tatmin edici grafik olarak ancak oynanış olarak şahsen hyplenan kadar etkilemedi beni,efektler detaylar hoş ama vuruş hissiyatı bildiğimiz klasik GTA oyunları gibi ancak GTA 4 e daha yakın buldum ben ama neticede yıllarca oynayacağımız ve birçok noktada bizi tatmin edecek bir oyun bizi bekliyor.

şu 26 dakikanın her karesinde oyunun tam bir konsol oyunu olduğu hissi var, gta 5 kadar hızlı, seri bi oyun değil gibi ya da gameplaydeki adam öyle oynadı. yılların gta 5 göz alışkanlığından da olabilir tabi

şu 26 dakikanın her karesinde oyunun tam bir konsol oyunu olduğu hissi var, gta 5 kadar hızlı, seri bi oyun değil gibi ya da gameplaydeki adam öyle oynadı. yılların gta 5 göz alışkanlığından da olabilir tabi
kolla oynadıklarından çatışma sahneleri hantal gelmiş olabilir. Klavye mouse ile daha hızlı olacaktır.

Aynen tam onu diyecektim gta 5 gibi akıcı serbest değil oyun rdr2 dende yavaş yapmışlar çıkması lazım adam gibi değerlendirmek için hep böyle yapıyorlar zaten 🫤

Geri