Dlss 5 Modcular Sayesinde Artık Kullanılabilir

Tayfunns

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,629

Son düzenleme:
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Dudak Hareketler Mimikler Doğru düzgün Olmamış
Ayrıca O oyun zevkini baya bozmuş oyunun kendi grafikini

Dlss 5 bilemiyorum beğenmedim

Controldeki kadın dlss 5 açınca bi 15 sene yaslanmis ama TLOU güzel duruyor bence eğer ayarlayabilme varsa bu ai'ın çevreyi yada karakterleri ne kadar duzenleyebilecegini o zaman güzel.

Son düzenleme:
REsmi sürüm değil dandiklik varsa ondandır. Harici şahane gözüküyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Simdi beyler hic amd fanboyları cevap vermesin. Amdnin boyle bir teknoloji çıkarma imkanı yok. Nvidia yine arayı açtı. Rt de oldugu gibi bi 8 seneye yakalar amd.

material doku kalitesinide yapay zekayla arttırıyor, path tracing taklit etmeye çalışarak gölgeleri ve karakterdeki contrast oranlarını iyileştirmeye çalışıyor. büyük ihtimal ondan dolayı 5090 olsa bile ağır işlem yükü altına biniyor. ilerde patch atılarak fps sorunu birazda olsa kalkar. ama yalan sölemicem bazı yerlerde karakterlerdeki Yapak zeka Toyluğunu hissettiriyor.

Gta 5 bu sekilde. Videolar resmi sürüm olmadıgı için hem performans hem yüzleri yapaylaştırmada tam sonuca uladamamıs olabilir. Resmi sürümde bunlar düzelir. Yüz yapaylaştırma haric su teknolojiye laf atan marjinalim diye gezinen sıkıntılılardır.

Gta 5 bu sekilde. Videolar resmi sürüm olmadıgı için hem performans hem yüzleri yapaylaştırmada tam sonuca uladamamıs olabilir. Resmi sürümde bunlar düzelir. Yüz yapaylaştırma haric su teknolojiye laf atan marjinalim diye gezinen sıkıntılılardır.
AMD cıkarsa ne olacak oyunlara gelmesi 2 yıl sürer. Mod kurmakla uğraşmak veya 1-2 yıl yeni fsr sürümünü beklemek istemiyorum. Fsr 4 yaygınlaşması uzun sürdü. Ray reconstruction muadili nerede mesela amd de sadece tanıtım var. 1 yıl tanıtım cıkmasını bekle 2 yılda oyunlara destek gelmesini. RX 7900xt yerine bu yüzden 4070 ti super aldım. Hem kas gücü farkı azdı, hem de 7000 serisine fsr 4 gelip gelmeyeceği belli değildi. Gelse bile gelmesi ve oyunlara yaygınlaşması zaman alıcaktı. Geldi ancak cok gec geldi. Sırf fsr 4 geldi diye oynadıgım oyunu tekrardan oynayamam ilk deneyimimde lazım.

DLSS 5 de evet bu yeni grafik ayarlarını kullanmayacağım ama upscale, frame gen, DLAA, ray reconstruicton, reflex vb güncelliyorlar.

AMD cıkarsa ne olacak oyunlara gelmesi 2 yıl sürer. Mod kurmakla uğraşmak veya 1-2 yıl yeni fsr sürümünü beklemek istemiyorum. Fsr 4 yaygınlaşması uzun sürdü. Ray reconstruction muadili nerede mesela amd de sadece tanıtım var. 1 yıl tanıtım cıkmasını bekle 2 yılda oyunlara destek gelmesini. RX 7900xt yerine bu yüzden 4070 ti super aldım. Hem kas gücü farkı azdı, hem de 7000 serisine fsr 4 gelip gelmeyeceği belli değildi. Gelse bile gelmesi ve oyunlara yaygınlaşması zaman alıcaktı. Geldi ancak cok gec geldi. Sırf fsr 4 geldi diye oynadıgım oyunu tekrardan oynayamam ilk deneyimimde lazım.

DLSS 5 de evet bu yeni grafik ayarlarını kullanmayacağım ama upscale, frame gen, DLAA, ray reconstruicton, reflex vb güncelliyorlar.
Yok reis yok adamlar kas gücü koyuyorda teknoloji yok piyasada

Aynen öyle maalesef.

Stellar blade icinde yayınlanmıs

Geri