🔥İndirim Nıvea Men Erkek El ve Vücut Bakım Kremi 400ml 125₺

Arada bi elim yüzüm kurursa şunu kullanıyorum, paylaşılan ürünün farkı nedir bu varken almaya gerek var mı?
1787929432447.webp

Arada bi elim yüzüm kurursa şunu kullanıyorum, paylaşılan ürünün farkı nedir bu varken almaya gerek var mı?
Alıntıyı görüntüle
Günlük kullanımda, hızlı emilen ve yağlı his bırakmayan Nivea Men Deep daha pratik. Çok kuru, çatlamış bölgelerde ve yoğun nemlendirme için ise klasik mavi teneke Nivea Creme daha iyi.

Günlük kullanımda, hızlı emilen ve yağlı his bırakmayan Nivea Men Deep daha pratik. Çok kuru, çatlamış bölgelerde ve yoğun nemlendirme için ise klasik mavi teneke Nivea Creme daha iyi.
çok kuru ciltler yağlı krem kullanmak zorunda , yoksa bu bakım kremlerin bir faydası yok , cildiniz kurumuş çok çatlak varsa ürederm lipo %10 emülsiyon ( yağ içinde su emülsiyonu ) reçetesizdir 3 x 200 gr geçen hafta 97 tl aldım , ama yenede cildiyeye gidin ben egzama hastasıyım düzenli olarak kullanmak zorunda olduğum için bittikçe alıyorum

Yüzüme sürüp bir süre beklemiştim kuruması için kozmetik mağazası dediğimi Gratis vs mi
O zaman kil maskesinden bahsediyorsun istersen gratisten istersen de kozmetik mağazalarından alabilirsin kozmetiklerde genellikle berberlerle yada kuaförlerle iş yapıyorlar herhangi birine sorabilir yerini öğrenebilirsin yada kendi berberine söyleyip sipariş edebilirsin kendine

O zaman kil maskesinden bahsediyorsun istersen gratisten istersen de kozmetik mağazalarından alabilirsin kozmetiklerde genellikle berberlerle yada kuaförlerle iş yapıyorlar herhangi birine sorabilir yerini öğrenebilirsin yada kendi berberine söyleyip sipariş edebilirsin kendine
Kendi berberimde değilde başka berbere kestirmistim bir sefer orada yapalımmı demişlerdi merak edip yaptırmıştım sorma imkanım pek yok o yüzden kendi berberimdede görmedim hiç bu maskeden en iyisi kozmetik mağazalarındaki çalışanlara sormak sizin peki internetten bildiğiniz yokmudur?

Kendi berberimde değilde başka berbere kestirmistim bir sefer orada yapalımmı demişlerdi merak edip yaptırmıştım sorma imkanım pek yok o yüzden kendi berberimdede görmedim hiç bu maskeden en iyisi kozmetik mağazalarındaki çalışanlara sormak sizin peki internetten bildiğiniz yokmudur?
Belli bildiğim marka yok ama internette pek güvenli değil diye düşünüyorum mağazadan al daha sağlıklıdir

Boşver abi ya tamamen kimyasal
Yediğimiz içtiğimizde şimdi ne idüğü belirsiz kimyasallarla dolu, o zaman hatırlıyorum çok rahatlatmıştı nerden girdi aklıma
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Boşver abi ya tamamen kimyasal
Yediğimiz içtiğimizde şimdi ne idüğü belirsiz kimyasallarla dolu, o zaman hatırlıyorum çok rahatlatmıştı nerden girdi aklıma 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,950
Üyeler
202,749
Son üye
bakiikoc
Geri