Yardım Bu Psu Alınır mı Max Bütçem Bu

Cratos lite aliniz

Almak istiyorsan güzel tercih cybenetics notları gayet güzel. İnternetteki incelemelerde olumlu.

Almak istiyorsan güzel tercih cybenetics notları gayet güzel. İnternetteki incelemelerde olumlu.
evet fiyata göre gayet iyi bence hem 750w hem de 80+ gold şuan elimde gamepower marka 750 psu var ama boşta bile bağırıyor namıssız :D :D bu psularda akıllı özellikler vb varmış dediler rahat edersin birde sürekli yağlamak zorunda kalıyordum psu yu

alınır üzmez

evet fiyata göre gayet iyi bence hem 750w hem de 80+ gold şuan elimde gamepower marka 750 psu var ama boşta bile bağırıyor namıssız :D :D bu psularda akıllı özellikler vb varmış dediler rahat edersin birde sürekli yağlamak zorunda kalıyordum psu yu
Valla yağlama işini senden duydum pek bilgim yoktur ben gider internette araştımamı yapar test sonuçlarına göre konuşurum o yüzden. Kaliteli bi psu gibi duruyor cybenetics e göre. Gamepower den sonra epey rahatlarsın bence al eğer daha uygunu yoksa başka yerlerde aynı kalitede falan. Bende almıştım 4689 a XPG core reactor VE 850 w psu, oda gayet iyiydi sadece bir kaç yerinden kısmışlar VE diye olur o kadar yani demem o ki işini fersah fersah görür.

Kasan büyükse kabloları yetişmeyebilir. Pcı-e falan 40cm.

bana göre de caratos lite daha iyi.aynı fiyata 850w gold.full modüler istiyorsan attığın link f-p.ama bence full modüler gereksiz.benim psu da mesela boşta kablo kalmıyor.boşta kablo kalmayınca da full modüler olsa nolur olmasa nolur diyorum haliyle.insanlar önce full modülerin ne olduğunu öğrenmeli

Valla yağlama işini senden duydum pek bilgim yoktur ben gider internette araştımamı yapar test sonuçlarına göre konuşurum o yüzden. Kaliteli bi psu gibi duruyor cybenetics e göre. Gamepower den sonra epey rahatlarsın bence al eğer daha uygunu yoksa başka yerlerde aynı kalitede falan. Bende almıştım 4689 a XPG core reactor VE 850 w psu, oda gayet iyiydi sadece bir kaç yerinden kısmışlar VE diye olur o kadar yani demem o ki işini fersah fersah görür.
eyvallah hocam sağolasın youtubede araştır görürsün psu traktör sesi diye çıkar karşına yağlamazsan psu bozuluyor hatta :D ama iyi gibi lian li kaliteli markadır kasa özellikle soğutma konusunda fanlarda iyi iş çıkartıyorlar bunda da iyi mal kuanmışlardır bence

yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.
Bunu alacağıma raijintec cratos 850w alırım daha iyi

yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.
lianliden katbekat kaliteli btw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,242,610
Üyeler
203,911
Son üye
Nekor
Geri