Yardım Bu Psu Alınır mı Max Bütçem Bu

yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.
Kazığın kazığı. Bir de eski model. Maksimum edeceği 3.000 falan.

yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.
5k fiyatı hocam tam 4k param vardı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bana göre de caratos lite daha iyi.aynı fiyata 850w gold.full modüler istiyorsan attığın link f-p.ama bence full modüler gereksiz.benim psu da mesela boşta kablo kalmıyor.boşta kablo kalmayınca da full modüler olsa nolur olmasa nolur diyorum haliyle.insanlar önce full modülerin ne olduğunu öğrenmeli
hiç dikkat etmedim ona ne yalan söyleyeyim ama iyi gibi hocam ya dediğim gibi sesiz olsun pcmde saatli bomba olmasın kafi bana

lianliden katbekat kaliteli btw
olabilir hocam haklsınızdır dediğim gibi tam 4k ya bulunca aldım valla

5k fiyatı hocam tam 4k param vardı

hiç dikkat etmedim ona ne yalan söyleyeyim ama iyi gibi hocam ya dediğim gibi sesiz olsun pcmde saatli bomba olmasın kafi bana
Kesinlikle haklısın.
1787945340325.webp

stoğu bekleyin
buda iyimiş hoam kaç tl ye düşer ki ama ps kötü durumda benim acil lazımdı yani

v1 notunu görünce korktum isterse v5 çıksın daha almazdım bunu
yusuf hoca v2de düzelmiş demiş kendisi de gelmiş zaten
v2 modelini aldım hocam başlıkta v2 yazıyor v1 de hatalar çokmş sanırım çözmüşer ama hataların sornalrın ne odluğunu inan bilmiyorum

az önce tuf 1000w öneren vardı 9kya :ROFLMAO:
nzxt c850 önerdim diye 1000w yerine 850w mı öneriyorsun dedi
hahahahahahaqweqeqeqewqe

v2 modelini aldım hocam başlıkta v2 yazıyor v1 de hatalar çokmş sanırım çözmüşer ama hataların sornalrın ne odluğunu inan bilmiyorum

hahahahahahaqweqeqeqewqe
son durum ne diyorsunuz dostlar bu fiyata max 4k çıkabildiğim bir vakitte bu iyi mi sizce bana kalırsa gayet yeterli ve iyi bir psu gib iduruyor

hahahahahahaqweqeqeqewqe

son durum ne diyorsunuz dostlar bu fiyata max 4k çıkabildiğim bir vakitte bu iyi mi sizce bana kalırsa gayet yeterli ve iyi bir psu gib iduruyor
SFX bir model olduğundan kabloları çok kısa. Ona göre düşün. Böyle kabloları;

1787946067198.webp

Normalde bu PSU ITX sistemler için uygun.

Geri