K.R.A.T.O.S
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 543
çok holuma giden bir psu kendisi
sebep nedir hocam ve max bütçe buCratos lite aliniz
evet fiyata göre gayet iyi bence hem 750w hem de 80+ gold şuan elimde gamepower marka 750 psu var ama boşta bile bağırıyor namıssızAlmak istiyorsan güzel tercih cybenetics notları gayet güzel. İnternetteki incelemelerde olumlu.
Valla yağlama işini senden duydum pek bilgim yoktur ben gider internette araştımamı yapar test sonuçlarına göre konuşurum o yüzden. Kaliteli bi psu gibi duruyor cybenetics e göre. Gamepower den sonra epey rahatlarsın bence al eğer daha uygunu yoksa başka yerlerde aynı kalitede falan. Bende almıştım 4689 a XPG core reactor VE 850 w psu, oda gayet iyiydi sadece bir kaç yerinden kısmışlar VE diye olur o kadar yani demem o ki işini fersah fersah görür.evet fiyata göre gayet iyi bence hem 750w hem de 80+ gold şuan elimde gamepower marka 750 psu var ama boşta bile bağırıyor namıssız![]()
bu psularda akıllı özellikler vb varmış dediler rahat edersin birde sürekli yağlamak zorunda kalıyordum psu yu
eyvallah hocam sağolasın youtubede araştır görürsün psu traktör sesi diye çıkar karşına yağlamazsan psu bozuluyor hattaValla yağlama işini senden duydum pek bilgim yoktur ben gider internette araştımamı yapar test sonuçlarına göre konuşurum o yüzden. Kaliteli bi psu gibi duruyor cybenetics e göre. Gamepower den sonra epey rahatlarsın bence al eğer daha uygunu yoksa başka yerlerde aynı kalitede falan. Bende almıştım 4689 a XPG core reactor VE 850 w psu, oda gayet iyiydi sadece bir kaç yerinden kısmışlar VE diye olur o kadar yani demem o ki işini fersah fersah görür.
Bunu alacağıma raijintec cratos 850w alırım daha iyi![]()
FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.
lianliden katbekat kaliteli btw![]()
FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K Pro HD2-750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 3.119,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
yaklaşık 8 senedir bu arkadaşı kullanıyorum en ufak bi sorun yaratmadı. tavsiye ederim.