Konsol kullanmadıysanız niye sallıyorsunuz. PS4'e çıkan RDR2 ile PC versiyonu arasındaki farkı gördünüz mü ? 10 yıldan fazla oynanacak bir oyunda potansiyel olmadığını mı sanıyorsunuz, kendi sığ fikirlerinizle kusura bakmayacaksınız çok sığ fikirler bunlar. Last of us demişsiniz, sizce o övdüğünüz grafikleri neden böyle büyük bir dünyaya taşıyamadılar hiç düşündünüz mü? Ya da God of War mesela Kratos koskoca tanrı her türlü gücü var çitten atlayamıyordu etrafında dolanıyordu

. Şaşırmıyorum genelde insanlar böyleler.
Anlatılmaz tersten anlatınca da anlamazlar belli şeylere sarılınmış. Arcade gibi bir zırva gördüm. Arcade bir görünüm değildir. Arcade görünme diye bir şey olamaz. Arcade'in anlamı hikayesiz karmaşık olmayan hızla skor almaya yönelik bütün oyunlardır. Tek tip bir görünüm yoktur. GTA nasıl arcade görünebilir. Rockstar oyunlarını hikaye modu sanan insanlar tabii ki açık dünyası olmayan last of us ile de kıyaslar, neden onun gibi görünmüyor da der. Der yani demek bedava. Hiçbir şey bilmeden tabir uydurmakta üstüne yok bizim milletin. 20 yıldır oyun oynuyorum diyen insandan önce adam akıllı bir terminoloji bekleyin derim. Amiyane, arcade, foto realistik üç beş terim ezberliyorlar. Canı sıkılmış insanların sallıyorlar. Sallasınlar tabi de güzel uğraş bence karşılıklı hoş olabilir belli bir süre sadece

Photo realistic'in ne olduğunu da bilmiyorsunuz. GTA 6 gibi büyük bir oyunda 5090'ı bırakın 7090'la bile veremezsiniz. Ortaya bir foto atıp devasa bir açık dünya ile kıyaslamanız aslında ne GTA ne grafiklerle ilgili değil sanırım. İlgi ve muhatap arayışı olsa gerek. Bence başarılı bir üslup tebrik ediyorum.