Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Alınır mı?

Reaksiyon skoru
229
KTC M27T6S 2K QD-Mini LED
Sizce 16.000 TL bütçe ile alınır mı? Normalde 10 bine kadar bütçem vardı ama 6 taksitle daha iyi monitör almak daha mantıklı geldi. Yorum falan da göremedim kararsız kaldım.
1152 karartma bölgesi mevcut.
IPS panel olmasına rağmen karartma bölgeleri ile kontrast:
1788003705347.webp
1788003712578.webp

Bu monitörü VA karanlığı sunan bir IPS panel gibi düşünebiliriz bence. HDR1000 sertifikasına da sahip sanırım. Ne dersiniz? G5 OLED yerine mantıklı olur mu? İnsanların G5 OLED'i pek sevdiğini düşünmüyorum, paranızın alabileceği en giriş seviye ve boş OLED monitör sanırım.

Alınır bence hocam . Miniled iyidir

KTC M27T6S 2K QD-Mini LED
Sizce 16.000 TL bütçe ile alınır mı? Normalde 10 bine kadar bütçem vardı ama 6 taksitle daha iyi monitör almak daha mantıklı geldi. Yorum falan da göremedim kararsız kaldım.
1152 karartma bölgesi mevcut.
IPS panel olmasına rağmen karartma bölgeleri ile kontrast:
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Bu monitörü VA karanlığı sunan bir IPS panel gibi düşünebiliriz bence. HDR1000 sertifikasına da sahip sanırım. Ne dersiniz? G5 OLED yerine mantıklı olur mu? İnsanların G5 OLED'i pek sevdiğini düşünmüyorum, paranızın alabileceği en giriş seviye ve boş OLED monitör sanırım.
TCL in miniledi de var 13k idi sanırım, hangisi daha iyi orasını bilemiyorum.

TCL in miniledi de var 13k idi sanırım, hangisi daha iyi orasını bilemiyorum.
180 karartma bölgesine sahip. VA panel salla gitsin zaten siyahlar karanlık gözükür demişler ama hata yapmışlar. Kalite kontrol konusunda çok şikayet var sürekli ölü piksel çıkıyor önüme o monitörü araştırdığımda. Ayrıca karartma bölgesi azlığından dolayı beyaz küçük pikseller siyah arka plan olunca kenarlarından ışık sızmasına sebep oluyor.

bence bu monitör pahalı. 4-5 daha koyup ortalama bir oled alınabilir.
örnek: https://www.incehesap.com/gigabyte-..._medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.80.6
12k fiyatı olsaydı tartısmasız alınır derdim.
Giriş seviye OLED'e 21 vereceğime 2k daha koyar gerçek hdr oled monitörü alırım. Paylaştığın monitör ortalama bir oled değil giriş seviye bir oled. Gigabyte pahalı şu an max olacağı 18k o monitörün. 15k ya m27t6s varken 21k ya giriş seviye oled almanın bir mantığı yok. Ya gidersin 23k civarına çıkar düzgün bir oled alırsın ya da bahsettiğin modelin 18k ya inmesini beklersin ki kolay kolay inecek gibi durmuyor ktc alır geçersin. Ktc 12k ya düşmez zaten globalde zam yapacağını açıkladı. En iyi ihtimalle 14k ya düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki zam geleceği için 14k ya düşeceğine fiyatı daha da artabilir.

Son düzenleme:
@ayetullah58 bu arkadaşı dinleme hayal dünyasında yaşıyor. En ucuz mini led 13 bin tl ye 180 zone lu tcl var ktc 1152 zone bunlar hep maliyet. Ktc gidip de daha ucuza mini led satmaz kaldı ki zam yapacağını duyurdular. En iyi ihtimalle 14k ya düşer sonra tekrar 15k olur bir süre daha geçtikten sonra zam gelir biraz daha artar.

21k ya giriş seviye oled almak mantıksız 23k civarına bunları ezecek modeller satışta zaten. Hatta zaman zaman tandem modeller bile bu fiyata düşüyor.

Kendisi 10k civarına Edge lit IPS almış aoc Q27g4zr mini ledi 12k ya düşmesini bekliyor

@ayetullah58 bu arkadaşı dinleme hayal dünyasında yaşıyor. En ucuz mini led 13 bin tl ye 180 zone lu tcl var ktc 1152 zone bunlar hep maliyet. Ktc gidip de daha ucuza mini led satmaz kaldı ki zam yapacağını duyurdular. En iyi ihtimalle 14k ya düşer sonra tekrar 15k olur bir süre daha geçtikten sonra zam gelir biraz daha artar.

21k ya giriş seviye oled almak mantıksız 23k civarına bunları ezecek modeller satışta zaten. Hatta zaman zaman tandem modeller bile bu fiyata düşüyor.

Kendisi 10k civarına Edge lit IPS almış aoc Q27g4zr mini ledi 12k ya düşmesini bekliyor
Altına imzamı atarım bu söze

O zaman 16 bine KTC alınır diyorsunuz sanırım. Hem bütçeyi 10 binden güçlükle 16 seviyesine çekebildim. Zaten 21K bütçem olsa kafam rahat olsun diye bütçeyi arttırır 4K oled kovalardım.

Giriş seviye OLED'e 21 vereceğime 2k daha koyar gerçek hdr oled monitörü alırım. Paylaştığın monitör ortalama bir oled değil giriş seviye bir oled. Gigabyte pahalı şu an max olacağı 18k o monitörün. 15k ya m27t6s varken 21k ya giriş seviye oled almanın bir mantığı yok. Ya gidersin 23k civarına çıkar düzgün bir oled alırsın ya da bahsettiğin modelin 18k ya inmesini beklersin ki kolay kolay inecek gibi durmuyor ktc alır geçersin. Ktc 12k ya düşmez zaten globalde zam yapacağını açıkladı. En iyi ihtimalle 14k ya düşebilir daha fazla düşeceğini düşünmüyorum. Kaldı ki zam geleceği için 14k ya düşeceğine fiyatı daha da artabilir.
bu nasıl?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ortalama değil girişin girişi diyelim ona
hdr10 :ROFLMAO: trueblack400 bile beğenmiyoruz ki
https://www.trendyol.com/gigabyte/m...253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme

bu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,238,711
Üyeler
202,695
Son üye
Ramazanb.
Geri