Yardım 2060s mi Yoksa 5700xt mi Almalıyım

Grl sana 7 em1080 ti vereyim Msi gaming X trio 3 fanlı

tamam hocam dikkat edicem hata buraya da atarım alacağım zaman
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5000 serisindemi?
uzak dur diyeceğim ventus serisi gigabyte ın o 2 fanlı kartları düz alüminyum bloklu kartlar axle manli gibi asus dual evolar da bir nebze serin ama bir farklı dual var onlar daha büyük daha serin çalışır onlara bakabilirsin bu saydıklarımda kullanılır da sıcak çalışıyor işte fan sesi duyarsın biraz

Ben kullanıyorum sadece ilk aldığım sene 2-3 kere wattman aldım ondan sonra güncellemelerle hiç almadım 5 sene olmuş.
hocam şuan rx 570 kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım sistemimde

pg ile alacağım için 3 gün boyunca test edeceğim zaten o konuda sıkıntı yok

Genelde şans işi oluyor biri sorunsuz çalışıyor biri sorunlardan geçilmiyor o yüzden dedim bana da rx6000 serisi sorunlu dediler rx6700xt ile bf1 harici sorun yaşamadım ama sorun yaşayanlar var yine de

hocam sence ne alayim 2060s mi?
valal eski 5000 serisi klasik sorunlu diye bilinen kartlar ben de uzun zaman amd kullanmış biri olarak artık nvidia kullanıyorum şahsen 2060 s al derim

Adam dediye wqtman vardı diye watman olmasada knk Driver fln olursa baya kötü olur canıno sıkat
araştırdığımda büyük oranda çözüldüğünü söylüyorlar hem ben sistemimde rx 570 im ile 2 yıldır sorun yaşamadım bir sorun olursa karttan kaynaklı olur yani bence denemeye değer sonçta bu kart 3060 dengi ve 3060 lar 8-10k ya satılıyor

araştırdığımda büyük oranda çözüldüğünü söylüyorlar hem ben sistemimde rx 570 im ile 2 yıldır sorun yaşamadım bir sorun olursa karttan kaynaklı olur yani bence denemeye değer sonçta bu kart 3060 dengi ve 3060 lar 8-10k ya satılıyor
Haklısın 3060 ti dengi 1080 ti vereyim 7k dan sana

hocam sence ne alayim 2060s mi?
aga bir ilana gireyim dedimde 2060 süper satanlar saçmalamış la :D koyarım dersen 3060 al 9k ya falan geç ya bu ne anasını satayım 7 8k ne la 2060 süpere fghşiljfghjf

Genelde şans işi oluyor biri sorunsuz çalışıyor biri sorunlardan geçilmiyor o yüzden dedim bana da rx6000 serisi sorunlu dediler rx6700xt ile bf1 harici sorun yaşamadım ama sorun yaşayanlar var yine de
tamam hocam pg ile temiz bulursam risk alırım

aga bir ilana gireyim dedimde 2060 süper satanlar saçmalamış la :D koyarım dersen 3060 al 9k ya falan geç ya bu ne anasını satayım 7 8k ne la 2060 süpere fghşiljfghjf
öyle hocam maalesef o yüzden 5700xt ye dayatıyorum bu kadar yoksa ne risk alıcam

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...-msi-rtx-2060-super-tertemiz-1336396553/detay birde örnek olarak söylüyorum bu sarı etiketlerden gelirse alma bunları teknik servislerde önermiyor bunlar revize edilmiş kartlarmı neymiş çabuk bozuluyorlarmış ne kadar gerçek bilgim yok ama öyle gördüm yani sorun tam neydi unuttum yanlış bilgilendirme olmasın şimdi
geneler olarak 2000 serisinde bir şeyler var zaten sağol bilgi için alacağım zaman ilanı buraya atacam

Tm ama istanbuldamısın
evet eyüpte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,239,234
Üyeler
202,832
Son üye
Mami26