TCL 27g64 Monitörün Kullanıcı Yorumlarını Bekliyorum?

Reaksiyon skoru
3
TCL 27G64 MONİTÖRÜ OLNALAR ALANLAR NASIL BİR BEKLENTİNİZ VARDI VE GELDİĞİNDE BEKLENTİNİZİN ÜSTÜNDE VEYA ALTINDAMIYDI TRENDYOLDAN TCL RESMİ MAĞZADAN ALINAN MONİTÖRLERDE BAZILARI SORUN YAŞARKEN BAZILARI YAŞAMAMIŞ BEN BUNU TEKNOLOJİ ŞANS İŞİDİR DİYE YORUMLUYORUM VE EVET ÖYLE ŞAN İŞİ MAĞZA SİZ İLE NASIL BİR İLETİŞİME GEÇTİ İLGİLENDİLERMİ YOKSA SİZİ BEKLETTİLERMİ AYRICA KARGO FİRMASI HOROZ LOJİSTİKLE NASIL BİR SÜREÇ OLDU MEMNUN KALIP KALMADIĞINIZ HERHANGİ BİR KONU KULLANICI YORUMU OLARAK SİZİ DİNLEMEK İSTİYORUM TAMAMEN ÖZGÜR İRADE OBJEKTİF OLARAK KULLANICI YORUMLARINIZI VE DENEYİMİNİZİ BİLMEK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM

Hepsiburada'dan 6 taksit aldım. 1 haftalık kullanımda memnunum. İlerleyen dönemlerde bakıcaz. Deneyimli arkadaşların yorumlarını takipteyim.

Amazon dışında süreçler genelde sancılı ilerliyor.İade olsa da süreç uzuyor gözlemlediğim..Onun dışında bolca ölü pikseli de saymazsak bence alanların yarısı hala bu parayı eder mi acaba modunda.Oyunlarda ultra bir fark ben göremedim önceden hazırlanmış bilinen 4k hdr videolar dışında abowwwwluk bir farkta göremedim tamam siyahlar çok güzel eeeee ? Oyun içinde normal video geçişlerinde aynı fark yok bence spesifik videolar hdrli, gerçekçi siyah üzerinden çok güzel PR yaptılar ederi net 9-10k olmalı

Misal - 9500 tllik Asus Tuf yada Ktc ips modelleri de bu rogtan çok aşağıda değil rogun 13klık fiyatına aldanma

Son düzenleme:
Ben öncesinde 32" olan modelini aldım. Fakat, görüntü kalitesinden hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim. Şu an 27" modelini (27G64) kullanıyorum daha öncesinde Asus'un 2k ips 27" (imzamda ismini görebilirsin) monitörünü kullanıyordum bariz görüntü kalitesi var. Va panel olmasından dolayı herhangi bir yavaşlık hissetmedim belki de bu konuda çok dikkatli olmadığımdan kaynaklı bu?

Monitörü kullanırken dikkatimi çeken hususlardan birisi ekranın tamamen karanlık olup ortasında küçük bir renkli ikon veya görsel olduğunda o kısmı da parlak göstermiyor. Ne demek istediğimi daha net anlatmak adına aşağıya bir görsel ekleyeceğim. Ne biliyorsun belki de olması gereken parlaklık bu diyeceksiniz belki, ama ips panel monitör de aynı hikayeyi yaşadığımda görselin daha parlak olduğunu fark ettim. Yada ben bunu çok kafaya taktım bilmiyorum. Kısacası; 12-13k ya ips 2k bir monitör almaktansa bunu tercih etmek çok daha mantıklı...

Not: Monitörü turuncu siteden sipariş ettim, ortasında bariz belli bir ölü piksel çıktığı için iade edip yenisini alacağım...

ikon.webp

Monitörtü hb den aldım, dün elime ulaştı, bugün açtım test ettim. 7 tane ölü piksel var, iade edeceğim sanırım tam karar vermedim ama can sıkıcı.

bende sipariş ettim yarın elime ulaşır ölü piksel çıkmaz ise iadesi süreci başlıyacak

monitör geldi ölü piksel yok monitör kapalıymış gibi cidden bir ışık sızması yok ürün sağlam fakat bir sorunu var bana gelen üründe smart hdr özelliğini açamıyorum windows 11 dede desteklenmiyor yazısı var bunu çözemedim birtürlü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ben öncesinde 32" olan modelini aldım. Fakat, görüntü kalitesinden hoşnut olduğumu söyleyemeyeceğim. Şu an 27" modelini (27G64) kullanıyorum daha öncesinde Asus'un 2k ips 27" (imzamda ismini görebilirsin) monitörünü kullanıyordum bariz görüntü kalitesi var. Va panel olmasından dolayı herhangi bir yavaşlık hissetmedim belki de bu konuda çok dikkatli olmadığımdan kaynaklı bu?

Monitörü kullanırken dikkatimi çeken hususlardan birisi ekranın tamamen karanlık olup ortasında küçük bir renkli ikon veya görsel olduğunda o kısmı da parlak göstermiyor. Ne demek istediğimi daha net anlatmak adına aşağıya bir görsel ekleyeceğim. Ne biliyorsun belki de olması gereken parlaklık bu diyeceksiniz belki, ama ips panel monitör de aynı hikayeyi yaşadığımda görselin daha parlak olduğunu fark ettim. Yada ben bunu çok kafaya taktım bilmiyorum. Kısacası; 12-13k ya ips 2k bir monitör almaktansa bunu tercih etmek çok daha mantıklı...

Not: Monitörü turuncu siteden sipariş ettim, ortasında bariz belli bir ölü piksel çıktığı için iade edip yenisini alacağım...

Alıntıyı görüntüle
hocam bir şey sorucam size gelen üründe hdr açılıyormuydu bana gelen üründe ölü piksel vs. yoktuda hdr ı açamadım windows 11 dede desteklemiyor yazıyor

monitör geldi ölü piksel yok monitör kapalıymış gibi cidden bir ışık sızması yok ürün sağlam fakat bir sorunu var bana gelen üründe smart hdr özelliğini açamıyorum windows 11 dede desteklenmiyor yazısı var bunu çözemedim birtürlü

hocam bir şey sorucam size gelen üründe hdr açılıyormuydu bana gelen üründe ölü piksel vs. yoktuda hdr ı açamadım windows 11 dede desteklemiyor yazıyor
Benim monitör de herhangi bir sorun yoktu hocam Win11'in ayarlar bölümünden Hdr'yi aktif edebiliyordum. Ürün kusurlu olduğu için bu gün iade ettim yenisini gönderecekler. Ama sizin durumunuz baya garip açıkçası...

Benim monitör de herhangi bir sorun yoktu hocam Win11'in ayarlar bölümünden Hdr'yi aktif edebiliyordum. Ürün kusurlu olduğu için bu gün iade ettim yenisini gönderecekler. Ama sizin durumunuz baya garip açıkçası...
evet fotoğraf atmamı istermisiniz garip oldu bir monitörü açtım daha ayra yapmadım ve smart hdr ı bile aktif edemiyordum fabrika ayarlarına çektim sıfırladım tekrar fakat olmadı

1788206441239.webp
1788206456790.webp

evet fotoğraf atmamı istermisiniz garip oldu bir monitörü açtım daha ayra yapmadım ve smart hdr ı bile aktif edemiyordum fabrika ayarlarına çektim sıfırladım tekrar fakat olmadı

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Renk alanı orijinal yapın.

Eko veya güç tasarrufu tarzında bir ayar varsa kapatın. MBR, MPRT vb isimlendirmeye sahip bir ayar varsa kapatın.

Geri