evetSarı siteden mi ?
fiyat iyi ama şöyle bir şey var 48 gb rame ihtiyacın olacak mı ?
Aynı şeyi söylemeye gelmiştim, bütçe sıkıntılıysa 16 tek kanal alıp sonrasında dual yapılabilir illa 2x16 veya 24 olmasına gerek yok şahsi düşüncemfiyat iyi ama şöyle bir şey var 48 gb rame ihtiyacın olacak mı ?
32 alsın 17 18e bulup 16 yetersiz malesefAynı şeyi söylemeye gelmiştim, bütçe sıkıntılıysa 16 tek kanal alıp sonrasında dual yapılabilir illa 2x16 veya 24 olmasına gerek yok şahsi düşüncem
Oyun için fps farkı çok elle tutulur değil bence ama bütçe varsa tabi 32 almak daha iyi32 alsın 17 18e bulup 16 yetersiz malesef
fiyat iyi ama şöyle bir şey var 48 gb rame ihtiyacın olacak mı ?
Yani 32 gb ram kullanıyorum şu an ama garantisi bitmeden satacağım, farklı 32 gb ram aradım 25 gündür kendi şehrimde ya da paramgüvende ile bulamadım 17 18 civarı. Genelde 20 falan oluyor ilanlar 48gb 29 a almak mantıklı geldi o yüzden hem de kutu açılmamışken. İleride de arttırmam gerekmez kafa rahat olur diye bulmuşken alayım dedim. Bir de bende çift monitör var 20 sekme açık kalıyo arkada sürekli kullanıyorum, kullanıma göre de 48gb iyi olur diye düşündüm.Oyun için fps farkı çok elle tutulur değil bence ama bütçe varsa tabi 32 almak daha iyi
al o zaman düşürmeye çalış biraz daha olmuyorsa alırsınYani 32 gb ram kullanıyorum şu an ama garantisi bitmeden satacağım, farklı 32 gb ram aradım 25 gündür kendi şehrimde ya da paramgüvende ile bulamadım 17 18 civarı. Genelde 20 falan oluyor ilanlar 48gb 29 a almak mantıklı geldi o yüzden hem de kutu açılmamışken. İleride de arttırmam gerekmez kafa rahat olur diye bulmuşken alayım dedim. Bir de bende çift monitör var 20 sekme açık kalıyo arkada sürekli kullanıyorum, kullanıma göre de 48gb iyi olur diye düşündüm.
bencede alınır bu fiyata herşeye zam gelecek diyorlar yinealınır 2x16 patriotlar bile 26 civarına denk geliyor. mlsf indirim gelme ihtimali çok düşük hatta ucuz parçalara bile zam gelmesi bekleniyor
inmiyor daha fazla 27600 yaptı bana da 29 a gelmiş oluyoral o zaman düşürmeye çalış biraz daha olmuyorsa alırsın
alıcam gibi birazdan benim de kafama yattı iyicebencede alınır bu fiyata herşeye zam gelecek diyorlar yine
hayırlı olsun güle güle kullaninmiyor daha fazla 27600 yaptı bana da 29 a gelmiş oluyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
alıcam gibi birazdan benim de kafama yattı iyice