Çözüldü✓ Asus B650e Max Gaming İyi Midir? 7800x3d İçin

Tabi tabi hocam sonuçta parayı verip dandik ürün almadınız sadece farklı seçeneklerde vardı öyle düşünün
Anladım hocam çok sağolun mutlu ettiniz beni en azından
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Asus B650E Max Gaming anakart, Ryzen 7 7800X3D işlemciyle gayet uyumlu ve güçlü bir kombinasyon. PCIe 5.0 desteği, DDR5 bellek uyumluluğu ve sağlam VRM yapısı sayesinde oyun performansı için uzun vadeli bir tercih olur bence (y)
Bende öyle düşünüyorum hocam aldım güzel anakart gibi

Sağlam VRM yapısı yok o Asus anakrtta. Daha öncedende yazmıştım.Sağlam VRM yapısı demek için ,12 faz,14 faz ,16 faz lı anakrtlar kullanılıyor Tabi mosfetleride Asusda olduğu gibi en alt seviye ,ayrık mosfet ,8 faz .değil En azından DRMos ,dahada üstü olanlarda SPS mosfetler.

Daha ucuz olsaydı ,bi şey denmezdi ama8500 tl o kart için fazla.

Sağlam VRM yapısı yok o Asus anakrtta. Daha öncedende yazmıştım.Sağlam VRM yapısı demek için ,12 faz,14 faz ,16 faz lı anakrtlar kullanılıyor Tabi mosfetleride Asusda olduğu gibi en alt seviye ,ayrık mosfet ,8 faz .değil En azından DRMos ,dahada üstü olanlarda SPS mosfetler.

Daha ucuz olsaydı ,bi şey denmezdi ama8500 tl o kart için fazla.
Bı tık fazla evet ama hocam sizde sadece vrm olarak ele almışsınız diğer ozelliker bakımındanda süper

hocam ben asus msi ve gigabyttan farklı tercih etmiyorum ama sorun yaşamazsınız neden derseniz bu markaların sorunlarını çözmek çok daha kolay oluyor gerek bu forumda olsun gerek yabancı redditen falan olsun ama problem olmaz diye düşünüyorum
Valla hocam iadesiyle uğraşamam anakart kötü değil sadece vrm si zayıf kalıyor 7800x3d yi besleyebiliyor ama sorun olmayacaktır

Valla hocam iadesiyle uğraşamam anakart kötü değil sadece vrm si zayıf kalıyor 7800x3d yi besleyebiliyor ama sorun olmayacaktır
kesinlikle kesinlikle demiştim zaten hocam dandik ürün değil sadece güncelde benzerleri var o kadar

kesinlikle kesinlikle demiştim zaten hocam dandik ürün değil sadece güncelde benzerleri var o kadar
Evet valla hocam dediğim gibi anakart geldi kontrollerini yaptım temizdi iadeden vazgeçtim anakart iyi dediğiniz gibi dandik değil süper vrm olarak evet bir tık zayıf işlemciyi besliyor diye biliyorum konuda yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim:)

Evet valla hocam dediğim gibi anakart geldi kontrollerini yaptım temizdi iadeden vazgeçtim anakart iyi dediğiniz gibi dandik değil süper vrm olarak evet bir tık zayıf işlemciyi besliyor diye biliyorum konuda yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim:)
rica ederim ne demek çok rahat besler bende dün b850m force wifi6e sipariş ettim 7300e geldi indirimdeymiş

Evet hocam 7800x3d ye geçeceğim enermax 360 aldım bide asus a21 plus var şu an parçalar
Hayırlı olsun hocam bende bu ay işlemci alıp diğer parçaları tamamlayacağım

360 destekliyor hocam işte aldığım anakartta matx
Matx ise sigar enermax alcam bende lian li o 11 dynamic mini v2 ye araştırdım sığıyor bu kasayı alcam

Hayırlı olsun hocam bende bu ay işlemci alıp diğer parçaları tamamlayacağım

Matx ise sigar enermax alcam bende lian li o 11 dynamic mini v2 ye araştırdım sığıyor bu kasayı alcam
güzel kasa hocam beyaz sette dizebilirsiniz anakart beyaz zaten ilerlemek mantıklı olabilir

Geri