Crackli Oyun Güvenilirliği

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
torrentoyınindire ne diyosun peki
İsmi hiç güven vermiyor ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

fitgirl kadar namı olmasa da güvenilir deniyor ben internetim hızlı olduğu için aradığım oyun orada varsa direk oradan indiriyorum,
Ben harici ssd'ye ayrı bir windows kurdum ana diski offline yaptım crack oyunları o şekilde oynuyorum kesin koruma sağlamasa da ek güvenlik önlemi aldım.
Tamamdır teşekkürler

gerek yok defender açık kalsın yeter. dediğim gibi elindeki en güvenilir seçenek bu. öyle oyunindir cart curt öyle yerlere bulaşma oralar bu sitelerden alıp virüs dolduruyor.
Tamam hocam teşekkür ederim birde onlinefixme önerdiler o nasıl iyi mi

fitgirl kadar namı olmasa da güvenilir deniyor ben internetim hızlı olduğu için aradığım oyun orada varsa direk oradan indiriyorum,
Ben harici ssd'ye ayrı bir windows kurdum ana diski offline yaptım crack oyunları o şekilde oynuyorum kesin koruma sağlamasa da ek güvenlik önlemi aldım.
Online fixme nasıl

torrentoyınindire ne diyosun peki
asla ama asla böyle sitelerden hiçbir şey indirmeyin. ben size zaten bu cracklerin ana sitelerini veriyorum. hatta arşiv bırakıcam isteyen baksın

Online fixme nasıl

güvenilir.

oyunindir club ve oyunindir vip den indiriyorum ben genelde ufak tefek hikayesiz merak ettiğim oyunları

birde indirdikten sonra virustotal den taratıyorum dosyaları vs. kafam rahat olunca oyunu açıyorum

Pc için crackli oyun daha önceden arkadaşımla oynuyordum sonradan bağlantımız kesildş discorddan atıyordu bana megaup aracılığı ile atıyor oynuyorduk ve bie sorun olmuyordu kullandığınız crackli güvenilir bir site var mı bir kaç yer buldum discord sunucusu da buldum sa güvenilir kullandığınız bir yer site discoed sunucusu var mı elbette crackli ne kadar güvenli olabilir tabii de sorun yaşamadan oynadığınız var mı
dikkat etmek lazım virüse karşı

oyunindir club ve oyunindir vip den indiriyorum ben genelde ufak tefek hikayesiz merak ettiğim oyunları

birde indirdikten sonra virustotal den taratıyorum dosyaları vs. kafam rahat olunca oyunu açıyorum
senin pc mining manyağı olmuştur hesaplar gider yakında

asla ama asla böyle sitelerden hiçbir şey indirmeyin. ben size zaten bu cracklerin ana sitelerini veriyorum. hatta arşiv bırakıcam isteyen baksın

güvenilir.
Hocam attığınız arşiv ne arşivi oluyor tam olarak birde kusura bakmayın çok soru soruyorum da indirme işlemi nasıl oluyor 2 3 link var nereye tıkşamam lazım sizin attığınız sitede veya onlinefix de

Hocam attığınız arşiv ne arşivi oluyor tam olarak birde kusura bakmayın çok soru soruyorum da indirme işlemi nasıl oluyor 2 3 link var nereye tıkşamam lazım sizin attığınız sitede veya onlinefix de
indireceğin oyunun linkini at bana. site arşivi işte güvenilir sitelerin arşivi

Hocam ben bayadır torrentoyunindir den indiriyorum hiç sıkıntı yaşamadım
millete önermeyin şöyle siteleri sonra sizin yüzünüzden rat yiyecekler

ublock güçlü bir reklam engelleyici, böyle sitelerde bir sürü reklamlar çıkıyor pop up veya sahte indirme linkleri oluyor. onlara erişmeni engeller. site en güvenli sitelerden biri. rv there yetin online ı falan da var diye biliyorum sitede
Brave bütünleşik reklam engelleyeci yeterli mi hocam?

Vay be 5 sene önce olsa anında indirilirdi bu post. Neyse yabancıların dediği gibi "If buying is not owning then pirating is not stealing"

güvenilir.
ben yorrentoyunindirden cok indirdim oyunlardaki fpsim o kadar azalmış ki format attığımda yüzde 30 performans kazandım ama içimden zaten her crack ufak tefek virüslüdür diyip geçirmiştm yanlış düşündüm demekki

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri