Agronomist
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 941
Ocak sonu veya şubat başı olması lazımVay arkadaş ne zaman aldın.
Ocak sonu veya şubat başı olması lazımVay arkadaş ne zaman aldın.
Ben 6 ay kadar kısa süreceğini hiç zannetmiyorum. Bu oyun konsol sattırmak için önce konsola çıkıyor. İnsanlar önce konsollara sonra pcye alacak. 2 kere oyun aldıracaklar. Bunun yanında piyasadaki bütün ps5 stoklarını eritip ps6 ile pcye aynı anda çıkarırlar diye düşünüyorum. Türkiyede konsol kültürü yok fakat avrupa ve amerikada konsol pcye fark atmış durumda. Bu yüzden konsoldan kasarlar 1.5 yıldan önce pcye çıkmaz. GTA 5 örneği var elimizde. Ps3 e çıkarttılar , ps4 çıkarken pc ye çıkarttılar.Bende Pro modeli var. Bir kaç oyun oynayıp kenara atmıştım sonra yeğene verdim. Belki çıkış dönemi alırım elinden ama gerçekten 3080 sistemim daha fazla keyif veriyor bana. En ölü jenerasyon. Bence GTA6 için falan konsol alınmaz. En fazla 1 sene en az 6 ay beklersiniz ne olacak.
En doğru kararı vermişsin al ps5 keyfine bakMerhaba arkadaşlar. İmzadaki sistemi geçen sene toplamıştım. Ne yazıkki bu sistemle GTA6 oynamak için baya bekleyecez. Bu yüzden PS5 almaya karar verdim. Proya o fiyatların verileceğini düşünmüyorum neticesinde 30 fps çıkacak bir oyun için gidip 70-80k vermek biraz savurganlık gibi geliyor. Benim sorum ise şu. Bu oyunu PS5 slim nasıl çalıştırır.
Teşekkür ederim.En doğru kararı vermişsin al ps5 keyfine bak
1 seneyi bulacağını sanmıyorum. Pazar 13 seneden beri çok değişti. Bilgisayar oyunculuğunda ciddi artış. Ayrıca oyun dosyalarının sızma riski de var. Bu oyun 6-12 ay arası kesin çıkar ama sürpriz duyuru olur. Önceden tarih belirlemez oyun satmak için.Ben 6 ay kadar kısa süreceğini hiç zannetmiyorum. Bu oyun konsol sattırmak için önce konsola çıkıyor. İnsanlar önce konsollara sonra pcye alacak. 2 kere oyun aldıracaklar. Bunun yanında piyasadaki bütün ps5 stoklarını eritip ps6 ile pcye aynı anda çıkarırlar diye düşünüyorum. Türkiyede konsol kültürü yok fakat avrupa ve amerikada konsol pcye fark atmış durumda. Bu yüzden konsoldan kasarlar 1.5 yıldan önce pcye çıkmaz. GTA 5 örneği var elimizde. Ps3 e çıkarttılar , ps4 çıkarken pc ye çıkarttılar.
Adam belki 100 saat ps5'den oynayacak pc çıkınca 3000 saat oynayacak pc'denbu yüksek sistemleri bu oyunları oynamak için aldıysanız ps5 neden alıyorsunuz?
Şirketler keşke sizin gibi düşünse. Rockstar bu kadar para harcadığı bir oyunu 6 ayda pcye taşımaz. 6 ayda taşınacağını bilmek konsol alınmaz demek. Ama 1-1.5 yıldan önce çıkartmazlarsa binlerce konsol satacaklar ve pcye çıkınca konsola alanlar pcyede alacak. Şirketler kâr etmek için bu tarz şeyler yapar. Kimse kullanıcıyı düşünmez. Önemli olan kâr. Sizin formülünüze göre milyonlarca dolar daha az kazanır. O yüzden ne yazıkki 1 yıldan önce ben mümkün görmüyorum. Stoklardaki bütün ps5 leri eritip ps6 çıktığında pc ile piyasaya sürerler.1 seneyi bulacağını sanmıyorum. Pazar 13 seneden beri çok değişti. Bilgisayar oyunculuğunda ciddi artış. Ayrıca oyun dosyalarının sızma riski de var. Bu oyun 6-12 ay arası kesin çıkar ama sürpriz duyuru olur. Önceden tarih belirlemez oyun satmak için.
Yıllardır beklediğim oyun pcye en erken 1-1.5 yıl sonra çıkacağı için olabilir mi. Konsolu sadece gta6 için alıyorum. Başka oyun için değil. Pcye çıktığında konsolu satıp keyifle pcden online oynayacam.bu yüksek sistemleri bu oyunları oynamak için aldıysanız ps5 neden alıyorsunuz?
Dostum yazdığımı anlamıyorsun ki. Kimse bilmiyor zaten ne zaman çıkacağını herkes ilk hype dalgasıyla oyunu satın alacak zaten. Pre-Order rakamlarını biliyor musun? Sızıntı durumlarını güncel takipte misin? Yazdığımı oku lütfen. Anlayarak oku. Neyse zaman hangimizin haklı olduğunu gösterecek.Şirketler keşke sizin gibi düşünse. Rockstar bu kadar para harcadığı bir oyunu 6 ayda pcye taşımaz. 6 ayda taşınacağını bilmek konsol alınmaz demek. Ama 1-1.5 yıldan önce çıkartmazlarsa binlerce konsol satacaklar ve pcye çıkınca konsola alanlar pcyede alacak. Şirketler kâr etmek için bu tarz şeyler yapar. Kimse kullanıcıyı düşünmez. Önemli olan kâr. Sizin formülünüze göre milyonlarca dolar daha az kazanır. O yüzden ne yazıkki 1 yıldan önce ben mümkün görmüyorum. Stoklardaki bütün ps5 leri eritip ps6 çıktığında pc ile piyasaya sürerler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yıllardır beklediğim oyun pcye en erken 1-1.5 yıl sonra çıkacağı için olabilir mi. Konsolu sadece gta6 için alıyorum. Başka oyun için değil. Pcye çıktığında konsolu satıp keyifle pcden online oynayacam.
Yazdıklarını okudum ve anladım. bunda bir sıkıntı yok. Fakat elimizde yüzlerce örnek varken bu oyunun kâr amaçlı 1 seneden önce çıkması mümkün değil. 1. Si ps5 stok erit uzun süre pcye çıkacak haberi çıkartma. Konsol almayacak adama bile konsol aldır. Pr yap. Sonra tam pr bitmiş her şey düzgün ilerlerken şak 6-8 ay önceden pcye çıkacağı tarihi duyur. Bu kadar basit bu iş. Bak elimizdeki en yakın örnek god of war oyunları. Felaket bir oyun. Son zamanlarda çıkan en keyifli oyunlardan birisi. Kasım 2022 de ps çıktı. Eylül 2024 de pcye geldi. Koskoca 2 sene. Siz bence çok iyi niyetlisiniz. Kârı geçiyorum hadi sistemi konuşalım. Ps için geliştirdiğin bir oyunu PCye uyarlamak çok zordur. 30 fps çıkarttığın bir oyunu limitlessfps pcye çıkartmak ayrı bir zordur. Bu bile tek başına yüzlerce kod ve karmaşa aylar demektir. Bu işin hem teknik açıdan hem kâr açısından hem de ps5 fiyasko cihazını sattırması açısından bu oyunun 2028 yazına kadar pcye gelmesine imkan vermiyorum. Bu bir tahmin ya da olasılık değil geçmiş tecrübelerden yola çıkıyorım.Dostum yazdığımı anlamıyorsun ki. Kimse bilmiyor zaten ne zaman çıkacağını herkes ilk hype dalgasıyla oyunu satın alacak zaten. Pre-Order rakamlarını biliyor musun? Sızıntı durumlarını güncel takipte misin? Yazdığımı oku lütfen. Anlayarak oku. Neyse zaman hangimizin haklı olduğunu gösterecek.