Gta 6 İçin Ps5 Almak

Yazdıklarını okudum ve anladım. bunda bir sıkıntı yok. Fakat elimizde yüzlerce örnek varken bu oyunun kâr amaçlı 1 seneden önce çıkması mümkün değil. 1. Si ps5 stok erit uzun süre pcye çıkacak haberi çıkartma. Konsol almayacak adama bile konsol aldır. Pr yap. Sonra tam pr bitmiş her şey düzgün ilerlerken şak 6-8 ay önceden pcye çıkacağı tarihi duyur. Bu kadar basit bu iş. Bak elimizdeki en yakın örnek god of war oyunları. Felaket bir oyun. Son zamanlarda çıkan en keyifli oyunlardan birisi. Kasım 2022 de ps çıktı. Eylül 2024 de pcye geldi. Koskoca 2 sene. Siz bence çok iyi niyetlisiniz. Kârı geçiyorum hadi sistemi konuşalım. Ps için geliştirdiğin bir oyunu PCye uyarlamak çok zordur. 30 fps çıkarttığın bir oyunu limitlessfps pcye çıkartmak ayrı bir zordur. Bu bile tek başına yüzlerce kod ve karmaşa aylar demektir. Bu işin hem teknik açıdan hem kâr açısından hem de ps5 fiyasko cihazını sattırması açısından bu oyunun 2028 yazına kadar pcye gelmesine imkan vermiyorum. Bu bir tahmin ya da olasılık değil geçmiş tecrübelerden yola çıkıyorım.
Yav dostum ne anlatıyorsun oyunun şu an pc versiyonu hazır ve bir buildi oynanıyor. Senin dediğin işler öyle olmuyor. Bekle gör sana 6-12 ay süre veriyorum 13 ay değil.

Yav dostum ne anlatıyorsun oyunun şu an pc versiyonu hazır ve bir buildi oynanıyor. Senin dediğin işler öyle olmuyor. Bekle gör sana 6-12 ay süre veriyorum 13 ay değil.
Umarım sen haklı çıkarsın. Bunu çok istiyorum. Çünkü sistemi gta6 için kurdum. 30fps oyun oynamak istemiyorum. Senin haklı çıkmanı şu muhabbette çok istememe rağmen ne yazıkki 13. Ayı bile geçeceğini söylüyorum.

gta 5 ps4 ve xbox one a çıktığı için pc portu ertelenmişti ps6 veya yeni xbox gelmezse bence 1.5 yıl sonra falan pc ye gelir

Umarım sen haklı çıkarsın. Bunu çok istiyorum. Çünkü sistemi gta6 için kurdum. 30fps oyun oynamak istemiyorum. Senin haklı çıkmanı şu muhabbette çok istememe rağmen ne yazıkki 13. Ayı bile geçeceğini söylüyorum.
bi karar mı versen dostum zevzeklik yapmak yerine? bir alacağım diyorsun bir almayacağım diyorsun. efendi gibi soru soruyorum üst perdeden cevap veriyorsun.

bi karar mı versen dostum zevzeklik yapmak yerine? bir alacağım diyorsun bir almayacağım diyorsun. efendi gibi soru soruyorum üst perdeden cevap veriyorsun.
Zevzeklik ? Pardon. Okuduğunu mu anlamıyorsun sen ? Muhakemende bir problrm var herhalde. Yazık okuduğunu anlayamıyor

Şirketler keşke sizin gibi düşünse. Rockstar bu kadar para harcadığı bir oyunu 6 ayda pcye taşımaz. 6 ayda taşınacağını bilmek konsol alınmaz demek. Ama 1-1.5 yıldan önce çıkartmazlarsa binlerce konsol satacaklar ve pcye çıkınca konsola alanlar pcyede alacak. Şirketler kâr etmek için bu tarz şeyler yapar. Kimse kullanıcıyı düşünmez. Önemli olan kâr. Sizin formülünüze göre milyonlarca dolar daha az kazanır. O yüzden ne yazıkki 1 yıldan önce ben mümkün görmüyorum. Stoklardaki bütün ps5 leri eritip ps6 çıktığında pc ile piyasaya sürerler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yıllardır beklediğim oyun pcye en erken 1-1.5 yıl sonra çıkacağı için olabilir mi. Konsolu sadece gta6 için alıyorum. Başka oyun için değil. Pcye çıktığında konsolu satıp keyifle pcden online oynayacam.
PS6 bu bellek krizi ortamında hemen çıkmaz. O yüzden GTA5 gibi bir durum olacağını sanmıyorum oyun PS5 sürümüyle PC ye portlanıp gelecektir. GTA5 de oyun önce PS3 tarafına gelmişti, oyun çıktıktan yaklaşık 1 ay sonra PS4 çıktı oyunu ona uygun çok daha iyi grafiklerle tekrar çıkardılar, sonra o sürümü bir de PC ye portladılar süreç iyice uzadı.

6 aya bence gelmez ama 1 seneyi çok geçireceklerini sanmıyorum. Yalnız konsol versiyonunda ciddi optimizasyon sorunları falan varsa (ki ihtimal var) onu toparlamak için PC sürümünü erteleyebilirler o zaman süreç uzayabilir.

PS6 bu bellek krizi ortamında hemen çıkmaz. O yüzden GTA5 gibi bir durum olacağını sanmıyorum oyun PS5 sürümüyle PC ye portlanıp gelecektir. GTA5 de oyun önce PS3 tarafına gelmişti, oyun çıktıktan yaklaşık 1 ay sonra PS4 çıktı oyunu ona uygun çok daha iyi grafiklerle tekrar çıkardılar, sonra o sürümü bir de PC ye portladılar süreç iyice uzadı.

6 aya bence gelmez ama 1 seneyi çok geçireceklerini sanmıyorum. Yalnız konsol versiyonunda ciddi optimizasyon sorunları falan varsa (ki ihtimal var) onu toparlamak için PC sürümünü erteleyebilirler o zaman süreç uzayabilir.
Gta 5 eylül 2013te ps3 e çıktı. Kasım 2014te ps4 e geldi. Nisan 2015te pcye geldi. 1 yıl 7 ay sonra gelmiş pcye. Ps4ten bile sonra gelmiş. İnsanlara hayal satmayın abi. Bu oyun ps5 stoğunu eritmeden tatmin satışı yapmadan pcye gelmez. Elimizde örnekleri var. Hala 6-12 yazan insanlar var gerçekten komedi.

bencesps 5 alıp oynamak mantıklı olabilir paran varsa pc ye çıkınca satarsın konsolu

Gta 5 eylül 2013te ps3 e çıktı. Kasım 2014te ps4 e geldi. Nisan 2015te pcye geldi. 1 yıl 7 ay sonra gelmiş pcye. Ps4ten bile sonra gelmiş. İnsanlara hayal satmayın abi. Bu oyun ps5 stoğunu eritmeden tatmin satışı yapmadan pcye gelmez. Elimizde örnekleri var. Hala 6-12 yazan insanlar var gerçekten komedi.
Yazdığım yazıda sebebini gayet net açıkladım, yazdığın tarihler de dediğimi destekler nitelikte. O yüzden ekstra bir şey ekleme gereği duymuyorum istediğiniz şeye inanabilirsiniz 😀

Geri