TechGuy
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 2,658
Yav dostum ne anlatıyorsun oyunun şu an pc versiyonu hazır ve bir buildi oynanıyor. Senin dediğin işler öyle olmuyor. Bekle gör sana 6-12 ay süre veriyorum 13 ay değil.Yazdıklarını okudum ve anladım. bunda bir sıkıntı yok. Fakat elimizde yüzlerce örnek varken bu oyunun kâr amaçlı 1 seneden önce çıkması mümkün değil. 1. Si ps5 stok erit uzun süre pcye çıkacak haberi çıkartma. Konsol almayacak adama bile konsol aldır. Pr yap. Sonra tam pr bitmiş her şey düzgün ilerlerken şak 6-8 ay önceden pcye çıkacağı tarihi duyur. Bu kadar basit bu iş. Bak elimizdeki en yakın örnek god of war oyunları. Felaket bir oyun. Son zamanlarda çıkan en keyifli oyunlardan birisi. Kasım 2022 de ps çıktı. Eylül 2024 de pcye geldi. Koskoca 2 sene. Siz bence çok iyi niyetlisiniz. Kârı geçiyorum hadi sistemi konuşalım. Ps için geliştirdiğin bir oyunu PCye uyarlamak çok zordur. 30 fps çıkarttığın bir oyunu limitlessfps pcye çıkartmak ayrı bir zordur. Bu bile tek başına yüzlerce kod ve karmaşa aylar demektir. Bu işin hem teknik açıdan hem kâr açısından hem de ps5 fiyasko cihazını sattırması açısından bu oyunun 2028 yazına kadar pcye gelmesine imkan vermiyorum. Bu bir tahmin ya da olasılık değil geçmiş tecrübelerden yola çıkıyorım.