🔥İndirim Daha Daha Money Kodu Dağıtıyor!!!

5+5 nasıl giriliyor günde 5 hak varsa?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

200-300 tl'ye en düşük oranla 1350 tl nasıl oluyor hocam, hesabı neye göre yaptınız? bilmediğimden sordum.
Yanlış hesaplamış ya da 3 farklı telefon numarasıyla yapmaya uğraşmış , 3 adet kapak ile alınıyor 30 kapak sınırı var minimum 450 lira ediyor ve 2,3 kez hariç hep minimum tutar çıkıyor. Kapakların tanesi de en son sorduğumda 5 lira demişlerdi. Yani 150 liraya 450-500 arası bir şey olur

Konu bilgilendirmesi de eğer degişmediyse uygulama yanlış bence, nakit para yüklerseniz çekebiliyordunuz. Yüklenen money puanlar nakit çekilmiyordu

200-300 tl'ye en düşük oranla 1350 tl nasıl oluyor hocam, hesabı neye göre yaptınız? bilmediğimden sordum.
30 hakkımız varsa en düşük 45 tl çıktığı için en düşük ihtimalle 30x45 : 1350

Stok bitmedi aylık yenileniyor 3 eylülde yenilenecek geeldr öğlen gibi stok geliyor

nakit nasil cekiliyor? money hesabinda banka hesabina nakit cekme olayi var mi ki?
Money tl olarak geçiyor bakiye istanbulkart a banka kartı seçip money sanal kart bilgilerinizi girerek önce istanbulkarta oradan da ibana atabilirsiniz veya istediğiniz gibi money sanal kart ile alışveriş yapabilirsiniz

Konuyu 11 gibi açtım gören 2 eylülde 5 3 eylülde 5 toplam 10 girer diye dedim :)

Kapağı 3tlye alsan
30x3 90tl koymuş olursun
30:3 10 kere ödül alırsın
90tlye 10x45 =450tl
90tlye min 450tl alırsınız.

Arkadaşlarımdan 1000 çıkan oldu mesela :)

Sadece bugune ozelse 30 kapak girmeye gerek yokki. Bugunden itibaren basliyorsa stok yok diyor hangi saatte aciliyor?

Yarın 3 eylül tarihinde 3 kapak girene( 450 puan kapak başı 150)
Mİn 45 max 1000tl olacak şekilde money tl bakiyesi verecek.
Nakit çekilebiliyor o yönden çok iyi.
Yasak mı bilmiyorum ama satış yapılan yerler var ona yönlendirebilirim isteyeni.
Günlük 5 giriş hakkınız 3 aylık da 30 giriş hakkınız var.
5+5 girersiniz 1050+750 veriyor ilk hesaba 4x45 tl kazanmış olursunuz :)
Deneyen oldu mu mantıkli mi ugrasilir mi

Benim kapaklar bozuk herhalde altında kod yazmıyor

Geri