PlayStation Dualsense Gta 6 Edition Tanıtıldı!

pc için dualsense alınmaz bence ya gereksiz pahalı ürün ps5 olduğundan elimde tutuyorum olmasa hayatta kullanmam

gamepower'in sattığı 1699TL'luk kontrolcü çok daha iyi dualsense'den

dualsense'nin tek avantajı titreşimler ve addaptive trigger olayını çok üst boyutlarda yapıyor
Onun icin alıyorum zaten yoksa bende de pro kontrolcu var.

Evdeki şeftali turuncusu 8bitdo ultimate 2c kontrolcümün dualsense'ye göre daha avantajlı olması komik geliyor bazen bende tmr/hall effect varken bunlarda kara düzen potasyometre var müşteri dolandırma ürünü direkt

pc için dualsense alınmaz bence ya gereksiz pahalı ürün ps5 olduğundan elimde tutuyorum olmasa hayatta kullanmam

gamepower'in sattığı 1699TL'luk kontrolcü çok daha iyi dualsense'den

dualsense'nin tek avantajı titreşimler ve addaptive trigger olayını çok üst boyutlarda yapıyor
acaba malum sahnelerde işe yarayacakmı

Pc'deki desteği vs. nasıl bi araştırmak lazım ps5'de bile adam akıllı kullanıldığı tek tük oyunlar var pc'de dahada azsa değmeyebilir
Arkadasta var o steam girdisi ile oynuyor destek olmayan oyunları. Sony oyunları full destek zaten. Hem bu limitedlat cok hosuma gidiyor genshin impactlisi mükemmel mesela. Zaten alır almaz tmr yapacagım stickleri.

Arkadasta var o steam girdisi ile oynuyor destek olmayan oyunları. Sony oyunları full destek zaten. Hem bu limitedlat cok hosuma gidiyor genshin impactlisi mükemmel mesela. Zaten alır almaz tmr yapacagım stickleri.
joyistiklere bi kaplama almanı öneririm kronik gibi bir şey çok çabuk eskiyor üstlerindeki kauçuk koruma

Ben konsol da yapmalarını beklerdim.

Ben konsol da yapmalarını beklerdim.
O da gelir sırasını bekliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

O daha limited olur ve koleksiyon sürümü gibi olur içinde GTA altının haritası falan olur diye tahmin ediyorum

doğru düzgün tasarımla bile uğraşmamışlar. ortaya 6 yazmış sağa sola da bi palmiye yaprağı sadece. hiç detay ve renkli baskı falan yok. özelliklerinin parasına değmemesini geçtim tasarım olarak da iyi değil bari düzgün tasarımı olsaydı. şirketlerdeki eksik olan o adamın önemini gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,733
Üyeler
202,702
Son üye
everon07
Geri